Орбан вирішив закрити Угорщину для імігрантів з бідніших країн

17
12

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан не схвалює економиічну міграцію та заявив, що його країна не може надати притулок тим, хто залишає свої домівки через скрутне становище.

На його думку слід запровадити більш суворі правила, які б могли обмежити  економічну імміграцію до країн Європи.

Про це він заявив в інтерв'ю угорському телебаченню М1 в Парижі після того як прийняв участь у антитерористичному мітингу, повідомляє  Politics.hu.

"Економічна міграція - це погана річ для Європи і не слід розглядати її як корисну, тому що це принесе тільки неприємності й небезпеку для європейських людей, отже імміграція повинна бути зупинена, і це угорська позиція", - сказав Орбан.

Він додав, що притулок слід надвати лише тим, хто залишає свою країну з політичних причин, щоб зберегти своє життя.

"Але Угорщина не може дати такого притулку для економічних мігрантів",  - зазначив угорський прем'єр.

Він додав, що "люди з культурними традиціями, відмінні від наших" в Угорщині проживають, але таких меншин небагато і їх кількість не зростає такими темпами, аби "завдати нам головний біль", сказав Орбан.

"У той же час, абсолютно ясно, що ми не дозволимо, принаймні до тих пір, поки  прем'єр-міністр, і цей уряд при владі ... аби Угорщина стала ціллю для іммігрантів," - висловивився Орбан.

"Ми не хочемо, аби чисельна меншість з різними культурними особливостями і минулим жила серед нас, ми б хотіли Угорщина залишилася Угорщиною", - додав він.

Також на урядовому порталі Угорщини з'явилося коротке звернення Віктора Орбана у зв'язку з терактом у Парижі. Він висловив співчуття у зв'язку із трагедією.

А також заявив, що "Європа повинна бути в змозі захистити себе. Політична коректність більше не захищає від жорстокого варварства".

Також він додав, що "нинішня європейська політика не може захистити людей Європи". І тому слід змінювати політику всієї Європи для запобігання будь-яких загроз у майбутньому. Орбан додав, що угорці готові співпрацювати задля власної безпеки з усіма політичними сили Європи. 

Мукачево.net

Коментарі

Р
Русин

Ви скоти українські, лаби никому не будеш в Європі ,бо мадяри лим русинам візо дадуть ,а українцям загибіль на Домбасах,Віктору Орбану большой прівет ,українцям медведика у пашпорт хахаха????????????

/
///

///Ви тільки подивіться, у що глобалісти - вороги білої раси перетворили своєю штучною міграційною політикою Францію!/// Франція пожинає плоди своєї колоніальної політики, свого часу французи колонізували третину Африки.

Д
Дюрі

Орбан захищає свою країну від "кольорової" навали, яка руйнує європейські народи та культури. Ви тільки подивіться, у що глобалісти - вороги білої раси перетворили своєю штучною міграційною політикою Францію! Нашто мадярам такий бардак? їм доста своїх циган.

Б
Бачі

Стаття ні про шо, а коментатори - "ізумруди" :)

1
123

до ася тубi точно не дадуть!!!!

Н
Неймар

Треба вникнути в сють питання. ЄС в тому числі і Шенгенська зона, ніколи не зніме безвізовий режим про Україну.Шенгенська зона була по суті й придумана в самому ЄС для посилення контролю над міграційними процесами.

01
000 13 РР

я читав статтю інтервю Орбана.Це мова йде про ісламських країн, та й про індійців, індусів та всяку морду що в нас уже стаями тиняються.

А
ася

но йсе вже точно БЕЗ-ВІЗОВИЙ РЕЖИМ в прамому сенсі слова шо без візи бо їх просто невидаватимуть....

Й
Йовшко

Но што ци туй исьме у гузици!!! Мечтать не вредно!!!

Я
я

ну вот и приехали. Будете дальше оставаться в Украине, виз вам не видать!

000-13 РР

вот вам і безвізовий режим.народ викине гроші на біометричні паспорти а візу і так не дістане на шару.вся Шенгенська зона хоче робити подібне, не тільки УГОРЩИНА.

7
777

но туйка й маєте україну!!! скоро начнуться такі мітинги кіть границі перекриють шо никомуся й ниснило!!! владу повішавуть на наших карпатських ялинках у горах))) мадярів тоже мош поняти шо кожна країна має сворювати СВОЇ РОБОЧІ МІСЦЯ а не бігати по чужих країнах))) но йсе закарпатьови недуже грозить йся обява бо ще мало почекаєме тай тамисьме як україна розпадеся... короче йсе файний повод повстати нам проти олігархів

Читайте також