Орбан їде до Києва, аби говорити з Порошенко про угорців Закарпаття

24
10

Голова комітету у закордонних справах угорського парламенту Жолт Немет у прямому ефірі телеканалу Hir TV повідомив про мету візиту прем'єр-міністра країни Віктора Орбана до України.

За його словами прем'єр-міністр Угорщини планує приділити велику увагу положенню угорської меншини у Закарпатті.

"Під час візиту прем'єр-міністра до України, він приділить велику увагу ситуації щодо угорців у Закарпатті, - сказав Жолт Неймет.

Він додав, що уряд Угорщини прислухається до голосу закарпатських угорців, і знає про всі їхні проблеми, які виникають з подвійним громадянством, військової службою, перетином кордону тощо. Ці питання також будуть підніматися під час переговорів з президентом України Петром Порошенко.

Утім за словами Жолта Неймета найважливіша мета візиту Орбана до Києва - дати зрозуміти, що Угорщина поважає територіальну цілісність і суверенітет України. А також показати свою готовність допомогти Україні, підтримати її у розв'язанні проблем в енергетичній сфері, надати гуманітарну допомогу для східної частини країни тощо.

Як вже повідомлялося, у п'ятницю, 13 лютого, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан планує відвідати Київ з коротким робочим візитом. Про це повідомив глава його прес-служби Бертолон Гаваші.

Мукачево.net

Коментарі

G
goodboy

Жители украины, проживающие в Закарпатье и имеющие венгерский паспорт срочно написать заявления в органы Украины об изменении гражданства. Только тогда они не будут привлекаются в АТО.

ДУ
до українки

а ти живи собі в україньі сраному де доллар 26. а потім коли будеж зовсім бомжем через пару років, тоді гойкай шо сало україні:-)

У
Українка

Слава Україні!!!!!Вже в Донбасі спасали руських....треба нам і в Закарпатті спасати???????кому не подобається держава.....прошу.......від’їзджайте

У
Українка

Які мадяри...русини...хреняші в УКРАЇНІ?!!! нахрен за кордон

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

1
1

Невже не ясно, що якийсь підарас пише такі провокативні коменти від імені галичан, щоб викликати до них ненависть?

ДГ
До Галичанин

Звонив лікар у міліцію з Кінчеша,що якийсь галичанин пропав з палати,то випадково не ти?Появися,обхід буде скоро.

Г
Галичанин

Мадярів і Русинів на передову, потрібно генофонд нації очистить

У
Угр

Президент Украины Пётр Порошенко сегодня отметил, что основой государственности страны являются галичане. Такое заявление он сделал в ходе расширенного заседания кабинета министров.

0
007

Якщо чесно,то хто може угорців тут захистити?Порох в"очередной" раз обманув їх на рахунок їхнього округа на виборах,хотя дав їм обіцянку.

Читайте також