Оренда автомобіля Економі рент: зеконом на таксі

52
0

Останнім часом оренда автомобіля стає дедалі популярнішою. Деякі беруть авто на прокат у зв'язку з поломкою власного транспортного засобу, інші вибирають цю послугу під час подорожей або якщо немає можливості придбати свою машину.

Оренда авто - Економі рент завжди прийде на допомогу та надасть якісну та доступну послугу. З автомобілем на прокат ви почуватиметеся комфортно та мобільно.

Асортимент авто

В автопрокаті представлений широкий асортимент автомобілів на будь-який смак:

  • Renault Logan;
  • Chevrolet Spark;
  • SEAT Ibiza;
  • Hyundai Accent;
  • Skoda Octavia;
  • Toyota Corolla;
  • Nissan Juke;
  • Toyota RAV4;
  • Kia Sportage та інші.

Вартість оренди авто стартує від 27 доларів на день із внесенням депозиту. Видача вибраної машини займає лише 15-20 хвилин. А близьке розташування офісів поруч із метро істотно спростить завдання пошуку оренди транспортного засобу.

Переваги орендованого авто

До основних переваг оренди можна віднести доступну ціну та зручність. Якщо людина перебуває у тижневому відрядженні в іншому місті, їй немає сенсу долати на своєму авто сотні кілометрів. Компанії з прокату машин пропонують вигідні умови, при цьому обійдеться така послуга дешевша, ніж кататися з міста в місто на своєму автомобілі.

Ще однією великою перевагою орендованої машини є те, що водієві не потрібно переживати про своєчасне проходження ТО та інші моменти, пов'язані з обслуговуванням або поломкою. Все, що потрібно від клієнта - своєчасно заправляти машину і акуратно її експлуатувати.

Купуючи власний автомобіль, його неможливо міняти щодня. Орендований транспорт клієнт може змінювати, як він йому набридне. Крім того, можна спробувати себе як водія як невеликого седана, так і крутого позашляховика.

Недоліки оренди авто

Недоліки оренди машини є, але вони незначні. При складанні страховки компанії завжди хочуть бути на крок попереду, і в разі потреби отримати якнайбільше грошей. Дуже важливо ретельно вичитувати договір оренди. Ну і ще один мінус – штрафи. Якщо машину повертають у неналежному вигляді, штрафу не уникнути. Однак, це все відповідальності клієнта.

Якщо ви чомусь хочете взяти в оренду автомобіль, робити це краще в перевірених компаніях. Швидше звертайтесь до Економі ренту та отримайте машину своєї мрії!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також