Організатор каналу переправлення нелегалів може вийти під заставу. Ще 2 спільників розшукують

5
0

Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи організатору та члену транснаціональної групи зловмисників, які займалися переправленням нелегалів до країн ЄС.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 4 чоловіків, серед яких закарпатець та уродженці Словацької Республіки, налагодили незаконну схему переміщення осіб через держкордон України.

За одну таку «поїздку» в особи просили $6000. За місцями проживання та в транспортних засобах фігурантів справи проведено обшуки та виявлено предмети, схожі на вогнепальну зброю та набої, а також пристрої для зв’язку, блокноти з чорновими записами, грошові кошти й банківські картки.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури зазначають, що Ужгородський міськрайонний суд обрав 42-річному організатору каналу міграції запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави – 850 тис. грн. Його спільника взято під варту з можливістю внесення 305 тис. грн застави.

Також, ще двох учасників угрупування оголошено в розшук.

Наразі здійснюється досудове розслідування за ч. ч. 2, 3 ст. 332 КК України — незаконне переправлення кількох осіб через державний кордон, вчинене організованою групою.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також