Організатори вибуху в офісі КМКС в Ужгороді планували підірвати мости та тунелі

41
4

Про це інформує СБУ посилаючись на матеріали справи щодо підриву офісу Товариства угорської культури Закарпаття 27 лютого цього року, яку передали до суду.

– Правоохоронці встановили, що організатори злочину (підриву офісу КМКС – ред.) планували штучно спровокувати міжнаціональну ворожнечу в багатонаціональному регіоні та загострити українсько-угорські відносини. Оперативники спецслужби, також викрили плани зловмисників щодо вчинення на території Закарпатської області диверсій на об'єктах оборонного значення, зокрема залізничних мостах, тунелях та інших стратегічно важливих спорудах, – інформують в СБУ.

За матеріалами СБУ підозрюваним інкриміновані злочини, передбачені ст.ст. 14, 113, ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 258, ч. 1 ст. 263, Кримінального кодексу України. Досудове розслідування проводилося під процесуальним керівництвом прокуратури.

Зауважимо, що захист 2-х затриманих підозрюваних у участі в теракті в Ужгороді намагалися скасувати тримання під вартою для своїх підопічних, але суд продовжив запобіжний захід

Усі деталі про 2 атаки на офіс КМКС в Ужгороді шукайте у наших публікаціях:

Коментарі

ОД
ОВЦЕПАС де ВОРОНГЛАС

Викрили они) тать за таку маляву нараз треба на детектор лжи, а кіть буде ож они сю інфу з пальця усосали бо відітєлі бєрьозку качнути рішили інтріганти то нараз виговор їм пожизнєнноє за розшатування мімімішного нашого #Закарпаттячк...ато получиться шо то они деверсанти а детектор їх не спіткає

М
Мішо

Я ще тоді органам казав, шо вечером на набережній відів Путіна. То його рук діло

В
Варишський

Як уже все це надоіло всі ці видумки шкіряків геращенків та інших живущих по новому.Рахують народ за лохів придумовують різні байки аби лиш відволіти від корупціі розвалу держави та особистого збагачення.

Р
рок

то лем папирки у двири притисли, а коби тояши , то не на такойе быся подписали.

Читайте також