Організація в шоці: у мережу злили відео сексу в автомобілі ООН (ВІДЕО)

11
20

Випадок трапився в Ізраїлі, а саме відео спровокувало ряд обурених реакцій.

Організація Об'єднаних Націй заявляє, що вона "шокована і глибоко стурбована" кадрами, на яких чоловік і жінка здійснюють статевий акт в машині з символікою організації в Ізраїлі.

На відео жінка в червоній сукні і чоловік абсолютно очевидно займаються сексом на задньому сидінні автомобіля з маркуванням ООН, пише Бі-бі-сі.

Коментарі

СЗ
Слава захидным партнэрам!

Капитализм....

СУ
Слава Украiнi!!!

Усi до Европы!!! Героям - слава!

О
Олекса

Ісе Путінська провокація

М
Макс

И что такого?

В
Вася

І шо ?) Новость велика. Там то нормально собі шлюху сняти, їх там дохрена.

Т
ТИхон

...Да таки при чём издеся Израиль ,...ОЙ-й-йц! ...По- хорошему так на весь" О-О-о-оо-н-н-н " - хватит!!!...поехали !!!...

Л
Леся

Тю, так нас Зе кожен день має

Д
Дмитро

Сєкас це ж добре, ні?

ДР
До редакції

Розкрили жонам правду про то , що чоловіки всі однакові .... Я про здорових.

Л
Ласло

Адмін,фільтруйте інфу.Спецом пройшовся по офіційних сайтах UN,жодної згадки.Чистої води фейк.Краще інформуйте чилядь про безпредєл на "Тисі",як живуть і дихають верблюди з Ділового,про скору реорганізацію Мукачівського ПЗ ДПСУ тощо.А то показуєте кічібас..

СГ
Сектор Газа

Понятне діло шо заказуха любий може взяти та наклеїти си на машину дві букви, номера не видно значит фіг докажеш, навірно даже Майдаун йсе поняв, а кіть даже то реально оон но та шо, зняли си пацани проститутку, ко так не робив??? всі робили лиш не всі жидувку))) Лиш для чого йсю новину пускати на сайт, шо вже про минай ніщо написати та постите даже саку херь???

ЧЮ
Чорій Юра ведучий

Ми з моєю Шурою немаєм на це часу. Ходимо цілий день один одного на телефон знімаємо. І брешем людям ніби ми купуєм багато одягу і речей

ДВ
до возмущальників

Усі туй пишуть про "Шлак", ай бо дрочери вже майже шість тисяч учитали)

М
майдаун

то я бов у сукні. А сиділа м на ківови

5
555

Немаєте про шо написати?

Д
Джон

А чому небарбарисила

Т
Тіткшка

Мукачево нет шлак викладає замість новин. В городі мафійозники через динь стрілявуться із автоматів та за то боітеся написати. За бородатих. Ко Алму палить??? Ко «МОЕ таксі» розтрепав у Лалові??? Ко в Подгоряні стріляв із автомата??? Ідіть до нач горотдела та зробіть репортаж нормальний

М
Мукачівський

Єбaть ви хyйню пишете!!! Кому інтересно де і кого шпокав??? А шо за стрільба в Подгоряні була та не слова. Ще і блокіруєте коменти людей.

З
Золи

Собаки тоже трахаются

Д
Джімі

Корабельну сосну хоснувуть

Читайте також