Ортопедичне взуття оптом від виробника: особливості продукції бренду FootCare

12
0

Сьогодні важко знайти людину, яка б не страждала від тих чи інших проблем із ногами. Хтось до кінця дня постійно відчуває тяжкість і дискомфорт, у когось болять п'яти при ходьбі, а в деяких і зовсім спостерігаються різні деформації стоп, які щодня спричиняють масу незручностей.

Справжнім порятунком у таких випадках стає ортопедичне взуття. Воно не тільки значно підвищує комфортність ходьби та зменшує втому ніг, а й дозволяє ефективно боротися з різними недугами. За рахунок цього використовувати його рекомендується всім без винятку як у лікувальних, так і у профілактичних цілях.

Завдяки спеціальній анатомічній конструкції, ортопедичне взуття забезпечує правильне розташування стопи, що, у свою чергу, дозволяє запобігти її деформації та знизити навантаження на весь опорно-руховий апарат. За це відповідають такі елементи:

  • Супінатор (розташовується по внутрішньому краю стопи) - підтримує поздовжнє склепіння і перешкоджає його сплощенню;
  • Спеціальна вставка в передній частині для підтримки поперечного склепіння стопи;
  • Широкий анатомічний носок з роздільником пальців - не стискує стопу, сприяє більш рівномірному розподілу ваги тіла;
  • невелике заглиблення під п'ятою – стабілізує стопу та амортизує ударні навантаження.
Торгова марка FootCare, що є одним із провідних національних виробників ортопедичної продукції, випускає анатомічне взуття з урахуванням усіх цих вимог.

Таким чином, вона ідеально підходить для профілактики та лікування захворювань стоп, а широкий модельний ряд дозволяє підібрати потрібний варіант для кожної людини.

Нещодавно бренд оголосив про розширення асортименту та представив до уваги клієнтів багато новинок. Серед них:

  • анатомічні дитячі сандалії з відкритим та закритим носком – підходять для вулиці, будинку та дитячого садка;
  • дитячі ортопедичні сандалії з супінатором та високим твердим задником – призначаються при вальгусній деформації стопи та плоскостопості;
  • Анатомічні шльопанці чоловічі та жіночі - відмінний варіант для повсякденного носіння в літній період;
  • жіночі анатомічні сандалії із зручними застібками для регулювання повноти – в асортименті моделі різних кольорів та дизайнів;
  • ортопедичні сабо – комфортне та практичне взуття для вуличних прогулянок та роботи;
  • демісезонні та зимові ортопедичні черевики для дітей та дорослих – не тільки зігрівають ноги, а й зберігають їхнє здоров'я.

Ознайомитись з повним каталогом можна на сайті компанії «Волсмарт», де здійснюється оптовий продаж ортопедичного взуття ТМ FootCare. Ми далі хочемо розповісти докладніше про переваги для покупців.

Почнемо з того, що Волсмарт є не просто продавцем, а безпосереднім виробником продукції торгової марки FootCare. На українському ринку вона представлена вже понад 10 років, і за цей час споживачі її високо оцінили – насамперед завдяки оптимальному поєднанню якості та вартості.

Співпрацюючи безпосередньо з виробником, оптові клієнти можуть купити ортопедичне взуття оптом за найнижчою ціною та вигідно продавати її в роздріб. Також партнерів компанії неодмінно потішать:

  • Зручні форми оплати - можна вибрати готівковий або безготівковий розрахунок;
  • оперативна доставка по всій території України – замовлення відправляються у найкоротші терміни та доставляються будь-яким способом, зручним для клієнта;

Професійні консультації від фахівців з медичною освітою – компанія надає своїм клієнтам професійну інформаційну підтримку з усіх питань.

До співпраці запрошуються ортопедичні салони, спеціалізовані магазини, медичні установи та інші організації, яким потрібне якісне ортопедичне взуття оптом. Продукція ТМ FootCare має великий попит у споживачів, а отже, кожна модель знайде свого покупця і все від цього залишаться у виграші.

Особливо рекомендоване ортопедичне взуття людям, які:

  • страждають від різних захворювань стоп (плоскостопості, шпори п'яти, вальгусної деформації та ін.) – правильне анатомічне взуття допоможе зупинити прогресування хвороби, скоригувати деформації, зменшити больові відчуття та дискомфорт при ходьбі;
  • Хворіють на варикоз – орто взуття сприяє нормалізації кровообігу та зменшенню тиску на судини;
  • Проводять багато часу на ногах - щоб знизити навантаження на опорно-руховий апарат, уникнути набряків нижніх кінцівок і втоми, представникам стоячих професій найкраще носити саме ортопедичні моделі взуття (для роботи в приміщеннях відмінно підійдуть анатомічні шльопанці або сабо).

З питань співробітництва звертайтесь за телефоном або електронною поштою (контактні дані вказані на сайті). Компанія «Волсмарт» завжди рада новим партнерам!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також