Оригінальні подарунки вчителю

11
0

Подарунок вихователю чи вчителю може бути приурочений до різних дат ? День вчителя, випускний, День народження тощо. Та в будь-якому випадку батьки прагнуть, щоб людина, яка опікується їхніми нащадками, подарунку раділа і він довго нагадував про час, відданий дітям.

А для цього презент має бути ефектним та затребуваним. Саме такими є оригінальні подарунки в етностилі ? гаптований одяг, прикраси з намистин чи інші аксесуари. https://kram.kr.ua/zinki/

Обираємо вишиванки жіночі на подарунок

Переваги вишиванки в якості подарунка очевидні:

  • такий одяг завжди актуальний, він популярний для святкових та урочистих подій;
  • вишиванки різноманітні, тому неможливо купити таку річ, яка вже є у гардеробі;
  • вишивані сукні й сорочки традиційно мають вільний крій, тому не виникає проблем з добором розміру;
  • цей подарунок ефектно виглядає при врученні і прослужить багато років, нагадуючи про людей, які його подарували.

Вишиванки відрізняються за кроєм. Насамперед слід визначитися, бажаєте ви купить вишиванку блузу чи сукню https://kram.kr.ua/zinki/sukni-dovgi/.

Вони можуть відрізнятися довжиною рукава, оформленням горловини ? зараз можна придбати як легкі літні моделі з глибоким декольте, так і закритий одяг з комірцями різного крою, проте всі будуть виглядати вишукано.

В асортименті присутні вишиванки з лляної, бавовняної, домотканої тканини, а також матеріалів з домішкою синтетичного волокна. Виробники пропонують одяг ручної роботи чи з машинною вишивкою, з традиційними чи сучасними візерунками, тому можна дібрати подарунок для різної нагоди й на будь-який гаманець.

Аксесуари в етно стилі

Аксесуари дозволяють повністю змінити враження, яке справляє людина. Одні прикраси перетворять сукню у строгий діловий костюм, інші ? у коктейльне платтячко. Прикраси в етностилі є універсальними. Їх не надягають хіба що на світські раути. Вони є доречними у школі чи садочку, на різного роду урочистостях та святкових заходах.

Будь-яка однотонна блуза чи сукня, отримавши такий кольоровий акцент, виглядає надзвичайно, тому подарунки з дерева ? буси є одними з найпопулярніших.

При виборі слід звертати увагу на такі нюанси:

  1. Колір. Намисто в етностилі обирають або під колір очей, або під колір губ.
  2. Кількість рядків та довжина намиста. Буси під шию пасують струнким жіночкам з довгою шиєю. Кілька видовжених низок намиста допоможуть підкреслити пишні перса.
  3. Хаотично розкидані намистини, багаторядне намисто-павутина доречні для подарунку сміливій експериментаторці. Це оптимальна прикраса у прохолодну пору року, коли носять лише закритий одяг.

У комплекті з бусами зазвичай купують браслети подібного дизайну, а також сумки з вишивкою. В асортименті присутні ділові сумочки, рюкзаки й шопери в етностилі. Добираючи сумку в подарунок, зверніть увагу на наявність кишеньок і відділів всередині сумки, адже сумка вчителя зазвичай наповнена безліччю дрібниць ? ручками, лінійками, блокнотами тощо. Для зручності у використанні варто обирати моделі-органайзери.

Цікаво, що к нашому магазині присутні сумки не лише з етнографічними, але й з сучасними модними вишитими принтами, а для пошиву використовуються сучасні матеріали, наприклад, джинс.

Де купити подарунки в етно стилі для вчителів і вихователів?

Якщо вас цікавить хустка, намисто, сумка чи вишиванка сукня, купити їх можна в Крамниці вишитого одягу..

Наші менеджери допоможуть обрати модель і розмір речей. Гарантуємо високу якість, розумні ціни, широкий вибір товару.

Замовити презент для вчительки можна з доставкою по території всієї України, за винятком тимчасово окупованих територій. Завітайте до сайту Крамниця вишитого одягу - https://kram.kr.ua/

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також