Оригінальні розваги у Словаччині: за 39€ можна стати пілотом літака або поганяти на елітному Porsche (ФОТО, ВІДЕО)

118
3

За екстремальними відчуттями закарпатцям далеко їхати не треба – неподалік кордону можна весело провести уікенд і повернутись додому зі спогадами на все життя.

Політ на повітряній кулі, тандем-стрибок з парашутом, стрілянина на полігоні, гонки на спортивних машинах, банджі-джампінг та ще безліч інших розваг пропонують туристам у сусідній країні на різний смак і гаманець. Втім, якщо уважно слідкувати за акціями та знижками на сайті adrop.sk, можна втілити найзаповітнішу мрію в реальність.

Наприклад, 20-хвилинний оглядовий політ у Кошицькому краї зараз за знижкою можна купити за 39,9 євро.

Прокататись 30 хвилин на елітних Maserati, Porsche, Lamborghini, Ferrari і навіть Tesla можна починаючи від 39 євро.

Приватний політ на гелікоптері обійдеться в 108 євро, стрибок з парашутом 112 євро, а захоплюючий банджі-стрибок від 30 євро.

А за 52 євро можна замовити цілий «Адреналіновий день». Сюди входить 90 хвилин на Гідроспід, 5 хвилин на Аквароллері, 20 хвилин їзди на квадроциклі і все це в супроводі досвідченого інструктора.

Жінки, які хочуть релаксу, теж не залишаться обділеними. На сайті пропонують 60-хвилинний тайський масаж за 40 євро, купання у пивних ваннах за 85 євро, а також спа-процедури з лавандою за 42 євро.

Якщо все ж зберетесь за адреналіном у Словаччину, то не забудьте заїхати подивитись на найбільшу льодову печера Європи, яка занесена в ЮНЕСКО. 

Коментарі

Ч
Чорій

То Глагола накопав такі новини? Просто сенсація!

П
Пітьо

Газуву у винови ся скупати.

3
369

уже м там

Читайте також