Основні критерії, які потребують уваги під час покупки бюджетного смартфона у 2024 році

4
0

Сьогодні не обов’язково мати флагманський смартфон, щоб користуватися сучасним функціоналом.

Є безліч брендів, що випускають бюджетні моделі, вартість яких не перевищує 6-9 тисяч гривень. Вони мають доволі непогані показники, зокрема стосовно дизайну, екрана, процесора тощо.

Дійсно є й такі розробники, що заради зниження ціни на продукт хочуть поставити неякісну “начинку”. Тому, варто ретельніше приглядатися до певних нюансів. Але, коли людині все ж пощастить обрати гідний пристрій, вона може скористатися легальним проєктом Елслот, який пропонує доступ до великого обсягу азартних ігор у будь-який час.

Які технічні характеристики повинні бути в недорогому гаджеті

Сучасний телефон для багатьох людей не є примхою, а швидше за все, необхідністю. І це не тільки про дзвінки та смс-повідомлення, але й про доступ до соцмереж або електронної скриньки. Мало того, під час вибору дешевого пристрою варто дивитися на:

  • Кількість ядер у процесорі (чим більше, тим дорожче);
  • Параметри оперативної та вбудованої пам’яті, залежно від потреб;
  • Діагональ дисплею та його роздільна здатність;
  • Якість камери та ємність акумулятора.

Щодо чипсета, якщо людині потрібно мати справу з “важкими” додатками, варто обирати варіант до 8 ядер. При цьому, найякіснішими сьогодні є процесори Снепдрегон 680 або 685. З приводу пам’яті, варто зазначити, що необхідним мінімумом є 128 Гб, тому що тільки кеш може важити десятки гігабайтів.

Для власного здоров’я та комфорту, краще обирати великий екран з якістю FullHD. Такий дисплей має вміщувати роздільну здатність 2400 x 1080 та частоту оновлення не нижчу за 90 або 120 Гц. Щодо камер, варто приділяти увагу кількості датчиків. Наприклад, якщо потрібно робити фото при слабкому освітлені, підійде датчик на 48 - 50 Мп. І насамкінець ємність акумулятора може бути від 5 до 6 тисяч мАг.

Які моделі сучасних бюджетників можна обрати у 2024 році

Серед “бюджетників” з пристойною якістю та привабливим цінником варто відзначити кілька моделей. Перш за все, це Redmi Note 12, який коштує 7 499 грн. Він оснащений дисплеєм 6.7 дюймів та має процесор Снепдрегон 685 4G. У якості другого варіанту підійде Realme 9i, який продають у діапазоні 6-9 тис грн залежно від вбудованої пам’яті. А, якщо людина шукає щось більш брендове та статусне, можна розглянути Самсунг Гелексі А33, що коштує орієнтовно 13 000 грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також