Особливості автомобільних вантажоперевезень

17
0

Внутрішньоміські вантажні перевезення потребують професійного підходу та злагодженої роботи логістів, водіїв, диспетчерів та інших співробітників транспортно-логістичної компанії.

Замовити вантажні перевезення в Житомирі підприємці та приватні особи можуть у спеціалізованій компанії eLogist, залишивши заявку на сайті https://www.elogist.com.ua/po-ukrayini/vantazhni-perevezennya-zhytomyr/ або зателефонувавши нашому менеджеру.

Як розраховується вартість вантажоперевезення

На формування ціни вантажоперевезень впливає відстань до пункту призначення та рівень складності маршруту (наявність непростих переправ, пошкоджених ділянок дороги тощо), а також обсяги, вага та особливості вантажу. В залежності від характеристик вантажу підбирається транспортний засіб певного типу та потрібної тоннажності. Наприклад, для доставки продуктів, які швидко псуються, не підійде звичайна тентована вантажівка, а знадобиться рефрижератор або ізотерм, здатний підтримувати потрібну температуру в кузові.

Для переїзду на нову квартиру або для зміни розташування офісу часто використовуються газелі різної місткості. Ці машини досить маневрені та зручні для перевезень різних обсягів вантажу.

Додаткові послуги

У багатьох випадках здійснення вантажоперевезень потребують додаткових супутніх послуг.

  1. Оформлення документації. Для транспортування деяких вантажів потрібні супутні документи — дозволи, сертифікати тощо. Доручивши оформлення документації спеціалістам, ви позбавитесь додаткових клопотів та ризику затримок через невірно заповнені документи або їх відсутність.
  2. Супровід та охорона. Дану послугу доцільно замовляти при перевезеннях цінного вантажу.

Де замовити вантажоперевезення

Транспортно-логістична компанія eLogist надає послуги внутрішньоміських та міжміських перевезень, а також транспортування вантажів за межі України. Кваліфіковані логісти розробляють оптимальний маршрут і підбирають підходящий транспорт із власного автопарку компанії, після чого розраховують остаточну вартість замовлення.

Автомобільні вантажоперевезення забезпечують наступні переваги:

  1. Фінансова вигода. Перш за все, транспортування товарі автотранспортом на великі відстані коштує значно дешевше, ніж залізницею, а здійснюється швидше. Правильний вибір авто та оптимально складений маршрут дозволяють мінімізувати витрати, заощаджуючи кошти замовника.
  2. Мобільність та маневреність. Автомобільний транспорт дозволяє дістатися у найвіддаленіші пункти призначення, доставляючи вантаж прямо в руки замовнику, а за необхідності — змінювати маршрут у процесі доставки.
  3. Гнучкий графік. На відміну від інших видів транспорту вантажне таксі не прив’язане до розкладу руху, що дозволяє відправляти вантаж у зручний для замовника час та виконувати термінові доставки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також