Особливості гофрокартону

14
0

Гофрокартон - матеріал для упаковки, який має невелику вагу і застосовується в промисловості і інших сферах. Володіє відмінними фізичними параметрами, при цьому має невисоку вартість.

Вважається одним з найпопулярніших і затребуваних пакувальних матеріалів. Більше інформації можна знайти за посиланням https://profipak.com.ua/g36558982-gofrokarton.

Гофрованний картонний папір активно застосовується в торговельній сфері. З гофрокартоном стикається практично кожна людина через широке застосування матеріалу. Як правило, використовується в якості пакувальної тари - для піци, тортів, а також, різної техніки. Гофрокартон виготовлений таким чином, щоб міг захистити продукт від механічних пошкоджень і деформацій.

Фабрики, які виробляють вироби з картону та паперу пропонують споживачеві кілька видів гофролистів:

  • двошарові листи - використовується як прокладочний матеріал в харчовій промисловості. Матеріал виходить гнучким і не жорстким;
  • тришарові листи - містять три шари. Використовується для виробництва коробок і пакувальних конструкцій. Відрізняється достатню міцність і твердість;
  • пятишарові листи - підходять в якості пакувальної тари для великих і габаритних вантажів. Наприклад, пральних машин, холодильників та іншої великої побутової техніки;
  • семишарові листи - з такого матеріалу роблять упаковку для дуже цінного вантажу. Виготовляють пакувальну тару для різних видів устаткування.

У чому особливості упаковки з гофрокартону?

У складі міститься целюлоза або макулатура і клей. Сировина дешеве, тому завжди актуально для будь-яких цілей. Продавці не враховують вартість упаковки при постачанні продукції для кінцевого споживача. Унікальні властивості гофрокартону роблять його дуже популярним. Структура листів створює хорошу амортизацію - це дозволяє зберегти товар в процесі його транспортування.

Кількість шарів визначає, наскільки надійним буде захист від зовнішній ушкоджень. Гофрокартон може легко вступати в конкуренцію з пластмасовою упаковкою, яка дорожче за вартістю.

Для додання гофрокартону необхідної форми, не буде потрібно застосування високих технологій. Коробки будь-якої складності можна зібрати, використовуючи звичайну скотч-стрічку або канцелярські скоби. Ще одна особливість гофрокартону - невелика вага. Це дозволяє знизити навантаження на рухомий склад, який бере участь в транспортуванні і дозволяє вантажникам застосовувати менше силових витрат.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також