Особливості препаратів «Protect Garden» для захисту рослин

12
0

Будь-датчик або садівник хотів би виростити хороший урожай. Але для того щоб восени не довелося збирати поїли шкідниками плоди, земляні ділянки необхідно вчасно обробляти.

Обробка якісними препаратами, дозволить захистити рослини від шкідників і хвороб. Важливо враховувати, що використовувати препарати необхідно строго по інструкції виробника.

Інтернет - магазин «Protect» надає широкий асортимент імпортних біопрепаратів для захисту городніх культур. На сайті https://www.protect-garden.com.ua/ за вигідними цінами можна придбати: профілактичні засоби, засоби для лікування і знищення бур'янів. Лідируючі позиції серед продажів займає Protect Garden - препарат французького виробника SBM Life Science. Компанія самостійно розробляє і випускає засоби для обробки культур, як великих площ, так і невеликих городніх ділянок.

Препарати бренду Protect Garden

Виробник Protect Garden розробив серію інсектицидів, всі представлені варіанти безпечні для рослин і людини, в їх складі немає шкідливих хімічних речовин. Серія препаратів складається з:

  • Прованто Вернал - високоефективний біопрепарат використовується для знищення шкідників овочевих і ягідних культур. Механізм дії полягає в наступному - паразит з'їдає оброблену культуру, яка викликає повний параліч і загибель комахи
  • Прованто Максі - малотоксичний інсектицид використовується для боротьби з городніми і садовими комахами. Даний препарат безпечний для навколишнього середовища, він стійкий до перепадів температури, хвороб та ін.
  • Прованто Дуплет - препарат контактно - системної дії використовується для захисту картоплі та овочів.
  • Прованто Профі - інсектицид використовується для обробки капусти, буряка, томатів, фруктових дерев.
  • Прованто Майт - захищає культури від навали павутинних кліщів.
  • Прованто Набряк - розроблений препарат складається з двох речовин і нової форми - маслянистої дисперсії - вона надає повну поразку комах, забезпечує тривалий ефект.

Переваги захисних препаратів

Всі представлені препарати відповідають міжнародним стандартам якості, це дозволяє уникнути підробок. Продукція поставляється європейськими виробниками, флакони запаковуються в пластик.

Для уникнення витікання інсектицидів флакони щільно закриваються кришками або мерниками. Купуйте продукцію в перевірених магазинах і захищайте садові і городні ділянки від шкідників.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також