Особливості сучасного лікування катаракти у Києві

12
0

Катаракта - це серйозне захворювання очей, яке особливо характерне для людей похилого віку. Ця патологія пов'язана з помутнінням кришталика, що призводить до погіршення зору або повної втрати.

Тому з появою перших симптомів важливо не гаяти час, а відразу ж звернутися до професіоналів. Отримати якісне лікування катаракти у Києві ви можете у офтальмологічному центрі "Новий Зір", який є клінічною базою офтальмологічної кафедри медичної академії ім. Шупика.

Симптоми катаракти

Щоб не пропустити розвиток хвороби, пацієнту дуже важливо ознайомитись із її симптоматикою. У такому разі залишається шанс вчасно звернутися за допомогою та повністю відновити зір без серйозних зусиль. Головним симптомом хвороби є помутніння кришталика. Чим ближче до центру розташовується помутніння, тим серйозніша патологія. Однак ця ознака можна помітити лише при діагностиці.

До інших симптомів слід зарахувати:

  • зміна відтінку зіниці;
  • погіршення сприйняття кольорів;
  • світлочутливість;
  • поява різноманітних відблисків та плям;
  • отримане зображення відрізняється каламутністю.

Не можна ігнорувати таке захворювання, як катаракта, лікування, ціна якого може відрізнятися, буває зовсім різної складності. Благо сучасні офтальмологи мають усі інструменти, щоб відновити колишню чіткість вашого зору.

Як лікується катаракта

Є кілька способів лікування катаракти, детальніше з якими ви можете ознайомитись за адресою: https://www.zir.com.ua/lechenie_katarakti/. Характер лікування визначається офтальмологом після проходження пацієнтом діагностики. Це спеціальне обстеження, яке відбувається протягом 2-2,5 годин. За цей час визначається характер патології, а також показники зору пацієнта, що дозволяє підібрати оптимальну методику під конкретний випадок.

До варіантів лікування катаракти слід віднести:

  • Факоемульсифікацію – видалення катаракти ультразвуковим методом. Операція не відрізняється тривалістю та складністю, до того ж вона проводиться амбулаторним методом. Поліпшення зору відбувається відразу ж після проведення процедури.
  • Фемтохірургію – лазерна установка здійснює видалення катаракти без ножового способу. Процедура практично унеможливлює хірургічну помилку, оскільки основні етапи операції відбуваються в автоматичному режимі.

Офтальмологічний центр "Новий Зір" продовжує отримувати чудові відгуки від пацієнтів. І це не дивно, оскільки там пацієнтам пропонуються сучасні послуги з лікування зору від визнаних офтальмологів України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також