Особистий лікар президента Путіна розповів, чому той завжди добре виглядає

9
0

"З точки зору медицини Путін значно молодше своїх років. Його спортивний спосіб життя сприяє прекрасній працездатності", - впевнений лікар Сергій Миронов.

Президент Росії Володимир Путін досить скептично ставиться до прийому ліків, навіть якщо це "банальні таблетки від застуди".

Про це повідомляє служба ТСН, посилаючись на слова генерального директора Медичного центру Управління справами президента РФ Сергій Миронов, який стежить у тому числі за станом здоров'я Путіна.

Замість прийому таблеток російський президент обирає народні засоби - чай з медом, лазні та масаж.

Миронов, який у свій час лікував і першого президента Росії Бориса Єльцина, зізнався, що з Путіним одразу спрацювався "нормально". Лікар уточнив, що це тому, що Путін здорова людина і такої медичної опіки, як його попередник, не вимагав.

При цьому лікар зазначив, що у Путіна плавання є одним з пріоритетних видів і відновлення, і адаптації до стресової ситуації.

У той же час, газета "Комерсант", коментуючи висловлювання Сергія Миронова, пише, що заяви про високу працездатності Путіна і його прекрасну спортивну форму спрямовані на розвінчання чуток про проблеми зі здоров'ям глави держави.

Як припустив у розмові з виданням фахівець з політичного піару Андрій Звєрєв, інтерв'ю начальника медичного управління з'явилося невипадково і розраховане, насамперед, на еліти.

Слід нагадати, що наприкінці минулого року неодноразово повідомлялося про хвороби Путіна, через що він не приймав відвідувачів. Зокрема, прем'єр-міністр Японії Есіхіко Нода в листопаді 2012 року відклав на невизначений термін запланований на грудень візит до Москви.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також