Останній молебень: Біля Лаври зібралось чимало прихильників УПЦ МП (ФОТО)

6
3

Сьогодні, 29 березня, останній день, коли представники УПЦ МП мають залишити територію Києво-Печерської лаври. Зранку тут відбувається молебень за участі вірян-прихильників Московського патріархату.

За інформацією журналіста Суспільного богослужіння відбувається російською мовою. Одна з вірянок сказала журналістам, що держава, виселяючи ченців УПЦ МП з приміщень Лаври, порушує Конституцію.

"Ми говоримо зараз про конституційний захист кожного. Оце все громадяни України, ми зараз говоримо про наші права. У нас вільне віросповідання. Ми сповідували і сповідуємо православну церкву. Наша віра вічна, славна і православна. Ми не порушуємо жодних конституційних прав жодного створіння людської подоби, або навіть тваринок на планеті Земля", — сказала прихожанка.

Нагадаємо, грудня Києво-Печерську Лавру зареєстровано як монастир ПЦУ. Проте вже до 29 березня 2023 року УПЦ МП має покинути Києво-Печерську Лавру.

Дивіться також:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ф
Ф

Геть московських попів ФСБ не тільки з лаври а й з усієї України Слава Україні Смерть ворогам

М
Марина

Нагадати вам як після війни православні кагебісти позабирали від грекокатоликів церкви?Як розстрілювали попів які не хотіли перейти в їхню віру?Це все їм зараз вернулося!Дивує,що є люди,які підримують цих попів московського патріархату!

К
команда

Ісе тоті сектанти, котрих два дня звозили для показухи і "підртримки" "мать церкви" до Лаври із усієї України?

Читайте також