Останній рейтинг: "Слуга народу" попереду, "Голос" Вакарчука набирає обертів

12
6

Соцопитування провела група «Рейтинг». За її данними у раду проходять все ті ж п’ять партій.

Зокрема за партію «Слуга народу» готові проголосувати 47,5% із тих хто бажає йти на вибори. За даними останнього прогнозу це на 0,7% менше. На другій сходинці Опозиційна платформа «За життя» - 10,4%.

«Європейська солідарність» втратила 0,1% і опинилася на третій сходинці з результатом 7,9%.

Прохідний бал набрала партія «Батьківщина» Юлії Тимошенко – 7,5%. А от чий рейтинг насправді зріс, то це партії «Голос», яку очолює фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук – 6,4%.

Це майже на один відсоток більше ніж дані попереднього соцопитування. Усі інші партії не набирають прохідний відсоток.

Коментарі

В
Василь

До 17 дурня. Якщо Вакарчук для тебе ,тупого закарпутця примітивний ,то який тоді ти ,брудний циганчук?

М
Михайло

Сион jun. 3. 21:43 Muveletek ТОЛЬКО ЕВРЕИ НА ОТВЕТСТВЕННЫЕ ДОЛЖНОСТИ КАГАНАТА. 32-летняя хабадница Юлия Мендель заняла пост пресс-секретаря президента Украины. Приказ № 350/2019 о ее назначении каган Зеленский подписал в понедельник, 3 июня с полного одобрения раввината. Мы пишем для замыливания глаз, что сестра Мендель как бы участовала в открытом конкурсе, на деле все это не более чем фикция, ведь избирали наши братья исключительно по принципу причастности к ХАБАДу, где ребецин уже давно на хорошем счету. "Видел ее частенько в синагоге, хорошая девушка и уверен будет отличным пресс-секретарем" — прокомментировал назначение ребецин Мендель главный раввин Нового Израиля Моше Реувен Асман. Назначения рава Зеленского более чем радуют, у гоев как всегда не смотря на ум и таланты нет никаких шансов занять отвественные должности в структуре управления Новым Израилем. Тель хай!

М
Михайло

Сион bejegyzes csatolva maj. 22. 20:50 Muveletek НОВЫЙ КОРОЛЬ ПРОПАГАНДЫ НОВОГО ИЗРАИЛЯ. Знакомьмесь, это новый король пропаганды в Новом Израиле — Авнер Дубинский. Брат уже долгое время пребывает на хорошем счету у ХАБАД Любавич и главного бенифициара "королей евреев" Бениамина Коломойского. Нагло и бесцеремоно Авнер без устали заявляет, что он еврей-хабадник не скрывающий своего происхождения и выказывает при этом открытое презрение к гойскому скоту в своих стримах на ютубе. https://vk.com/zionru#post-45494205_8624

ХХ
ХА- ХА- ХА

73 ВАС ЩОСЬ МЕНШЕ СТАЄ УЖЕ 47.5 хотілисьте змін та маєте у нач.сбу жона руський паспорт має нач розвідки кум квартальщика конституцію кажуть будуть міняти неподумайте що у вашу пользу референдум на братання з руськими кучма каже не стріляти у відповідь руські уже з воронками стоять пуд границьов здають Україну...

ИЛ
иногда лучше жевать

Святосла?в Іва?нович Вакарчу?к (нар. 14 травня 1975, Мукачево, Закарпатська область. Батько — Іван Олександрович, українець (нар. 6 березня 1947 р.), походить з українського села Старі Братушани у Молдові. Мати — Світлана Олександрівна (1947 р.), українка, народилася у місті Мукачево, куди у 1946 році за розподілом як освітянка була направлена її мама, бабуся Святослава, Ніна (нар. 1917 р. в місті Могилів-Подільський, Вінницька обл.).

1
17

Через прімітивного галичанина тілько писанини.

Читайте також