Остаточну версію смертельного ДТП у с.Гать озвучать на основі експертизи

13
9

Її проведуть столичні експерти МВС, незалежно від місцевих закарпатських.

На підставі висновків, ймовірно, буде ухвалено рішення правоохоронцями щодо одного з постраждалих, який вцілів в результаті. За неофіційною інформацією, слідчий вимагав на підставі експертних висновків закарпатських правоохоронців застосувати щодо Юрія застережний захід утримання під вартою.

Однак цього рішення так і не було, тому потерпілого всередині тижня його перевезли з Берегівської до Мукачівської лікарні. Життю Юрія нічого не загрожує, але він перебуває у стані шоку та емоційного напруження.

Мукачево.net

Коментарі

ДВ
Для вылупку

Баран от них как уже спросиш можно ли розмещять их фото?как ти покладеш тих хлопців в відомість і возмеш від них попередній дозвол.Осел столько щяс всяких шмар не образованих как ти.

В
вылупку

вилупок тебе справив!!!!

В
вылупку

фамилии убиенных то вы сразу написали!!!!

ДВ
для всем кто пишет

Ти вилупок дурний почитай правила поведінки на сайті. -Розголошення особистої інформації будь-якої особи без її відома і попереднього дозволу;

Н
неуловим

ви шо гоните успокойтеся пацикив уже не вернути а юрю судити не треба бо они ничого не употрибляли я их друг и знаю се они максимум то могли напитися)0 а судити його не треба пацанам вична память нехай земля им буде пухом(( и прекратить их судити ви не суди

Н
Нина

Люди які ви жорстокі .. Не вам суди . Я Юру не знаю але не хотіло ся би на його місці бути . Не судіть і ви не будете судимі.

ДМ
до мешканця миста

навищо говорити,якщо його не знаеш.вин звичайна людина,яка не застрахована вид биди,и так сталося.Понесе покарання,и не важливо скильки рокив тюрми йому дадуть,адже доля покарала його жорстокише,йому з цим жити.не дай Боже бути на його мисци.

.
....444

Пожалуйста,перестаньте писать чушь!!каждый мог оказаться на месте Юры,ему и так сейчас не легко! Во первых не знаете не говорите...это каксается "мешканець міста" Данная персона-То есть Юра не курил,и наговаривать не стоит!!Он не хотел,убивать своих друзей,так случилось!!Он не виноват!! Думайте о себе,о своих детях,родных!!!их учите,рассказывайте им!! Парней,и так уже не вернуть,их близким,родным тяжело!!Не трогайте вы их!!Царство им небесное!!помним,любим,скорбим!!Родителям только держатся!!

З
знайома

все життя наперекис,та й хлопцив уже не повернеш(

Читайте також