Острів зі сміття утворився на Тисі поблизу Тячева (ВІДЕО)

13
3

Кадри острову з непотребу опублікувала в соцмережі Facebook Єлизавета Гутій-Кошілка.

На жаль попри всі застереження та заклики відпочивальники та деякі місцеві жителі продовжують залишати свої відходи на березі річки, тим самим завдаючи великої шкоди навколишньому середовищу.

Через збільшення опадів рівень води у річці піднявся від позначки вище нуля на 1,15 метра. Течією понесло велику кількість сміття.


Раніше Mukachevo.net розповідало про сміттєву проблему гірських Воловеччини, Рахівщини, Міжгірщини,Великоберезнянщини та Тячівщини.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
Рівіс

Займатися потрібно виборчим округом і організувати вивіз сміття в Рахові і Тячево , а не проситися на зустріч з Разумковим в Мукачеві васька пітьовко. Чи ти реально хворий на голову Пітьовко

ПЗ
Попандопуло зі Львова

То все москалі наробили і коммяники,ще вони і сало нашє усе поїли,що тепєр вимушени купляти сало у поляків братів!Україна це Европа ми за це скакали на майдані,я вище всіх скакав на святому майдані!!!Тільки ми хотіли щоб тарифи на 500 відсотків підняли,а влада поки що не дослухаеться,но кажуть в листопаді піднімуть!Це той злодій Янукович знущався скртиняка над українцями,не хотів тарифи підіймати і долар зробити по 30 гривень!!!А ще і не пускав українців по безвізу випити смачної кави у Братиславі і відвідати Віденську оперу!

Л
Лоці

"Влада винна")))

Читайте також