Освітян та держслужбовців, які не вакцинуються відсторонять від роботи без збереження зарплати

5
16

Міністерство охорони здоров’я України в четвер, 7 жовтня, затвердило перелік організацій, представники яких підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19.

Згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я, обов’язковій вакцинації проти COVID-19 підлягають співробітники:

  • центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів;
  • місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів;
  • закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

Наказ набирає чинність через один місяць з дня його публікації.

У МОЗ наголошують, того, хто не вакцинується, відсторонять від роботи без збереження зарплати.

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко пояснив рішення тим, що представники цих професій вимушені контактувати з великою кількістю людей.

Він додав, що рішення покликане захистити життя і здоров’я українців та їхніх близьких, і створити безпечне середовище в закладах освіти та державних установах.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачево

А хто ще не здогадався - я алкорусинський дурник Агностик Донижньодописович Справедливий , що знову вийшов з запою і взявся нести тут дурь і дич . І ще одне - карпаторусинів не існує !

М
Мукачево

Ляшко і свита геть здуріли . Часи його закінчаться . А далі буде вендета . Вакциновані будуть сидіти на іглах до своєї швидкої і неминучої кончини.

П
Правда

Вакцини треба зхоснувати ,бо уже купили! То великі гроші! А люди може і не поумерають!

І
Іван

Тепер батьки, які не хочуться вакцинувати будуть казати шо треба вакцинуватися учителям, бо они не хочуть з дітьми дома сидіти і дистанційне навчання. Добре шо в союзі перед армійов давали повно всяких прививок і нико даже звідати не позволяв собі шо то дають.

В
Вчитель

Я вчитель з вищою освітою. Віддала цьому 6 років і і 5 років вже навчаю діток. Я хочу щоб наша держава мала освічене майбутнє, щоб діти могли провести нас в те майбутнє якого ми всі бажаємо. Але через цю вакцинацію, яка мені протипоказана тому що маю хворобу яка не є досліджена при взаємодії з вакциною, я не можу вкладати душу і любов в учнів. Що мені роботи коли я хочу працювати на користь держави, а держава не хоче цього? Хіба не абсурдне твердження? Держава яка не хоче щоб будували її майбутнє буде мати це майбутнє? Нація без свідомості це еквівалент рабства.

М
Мукачівець

Не знаю хто наших дітей потім буде учити? Чи спочатку звільнять невакцинованих, а потім почнуть водити дітей до них на додаткові уроки.

А
Александр

Це ДЕМОКРАТІЯ у всій красі!

С
Срашко

Ляшка на пожиттєве за порушення конституції і фашизм

І
Іван

А премію на день учителя не дають, прививки робіть, журнали електронні ведіть, нахрен усі учителі ідіть(((( так нас любить наша влада( 4000штуки баксів туй суть)

Д
Дідо

Най ідуть вулиці подмітати із циганами вонячими. Там сертифікат од них просити не стануть

М
Місний

а чого у переліку ниє суддів, поліції, прокуратури, то там майжек усі термінатори

А
Айболіт

Всіх баранів ковдушних на іглу посадити та утилізувати! Залишаться тільки нормальні люди.

ДВ
ДО ВЛАДИ

А що робити самотній працездатній жінці з 3-ю групою інвалідності, обмеженнями по здоров'ю, з протипоказанням до щеплень...!, з обмеженнями в роботі по диплому в зв'язку з захворюванням ??? Хто забезпечить мене роботою? Що мені робити? Влада, хто-небудь, зреагуйте на мене. Де і куди не звертаюсь, ніхто не бере на роботу, ніхто не може допомогти...

*
***

Я хотел вакцинироваться, но когда я попросил сертификат на вакцину (ОРИГИНАЛ!!!), сертификат медперсонала на то, что он имеет право вакцинировать против COVID-а, +перечень организации, которые несут ответственность в случае серезных побочных действии вакцины - отказались вакцинировать меня. Бумагу про отказ не дали, но есть видеозапись...

Й
Йовжи

Если по нормальному не доходит, то надо только так.

ІВ
Іван Васильович

Давно пора)

Читайте також