Освітяни протестують проти ймовірного призначення Собкової керівником профільного управління ОДА

14
47

За інформацією Mukachevo.net, у спільноті закарпатських освітян готується відразу кілька звернень до нового керівництва краю та колег з закликом блокувати можливе призначення Ганни Собкової на чолі освітньої сфери краю.

Зауважимо, що після заяви про відставку Михайла Мотильчака, він продовжує виконувати обов'язки керівника управління освіти Закарпатської ОДА, оскільки його звільнення не підписане профільним міністром.

Водночас, пані Собкову вже готуються кадрового підвищення - віднедавна її призначили першим заступником керівника управління.

У одному із звернень до обласного керівництва, під яким вже збирають підписи закарпастьких освітян, йдеться:

– Пані Собкову усіма силами просувають на керівну посаду, щоб вона могла надалі продовжувати хамство і «безпрєдєл», гноблячи та принижуючи педагогів і цілі колективи, збираючи данину у вигляді золотих прикрас і творів мистецтва. Тому шановні колеги та активісти, всі небайдужі, люди, закликаємо вас блокувати роботу управління освіти та науки ОДА, адже на владу надії немає!

Mukachevo.net

Коментарі

П
ПРАВДОЛЮБИ

Невже ніхто,шановна громадо,не бачить,що вказівки ,які пані Сопкова розіслала по школах на рахунок сумісників -освітян(про заборону призначення за сумісництвом,в зв'язку з недостатнім фінансуванням освітньої галузі) безглузді!!!це її видумка і буде безліч скарг по області!не важливо хто де працює,людина сплачує податки!!! є місце в країні масовій міграції за кордон, не буде кому викладати!!! вважаємо ,що це не є економією б'юджетних коштів,бо саме сумісникові ціле літо не виплачується зарплата,а основний працівник має фінансову підтримку!а яка різниця!людина просто хоче працювати і має на це право,зарплату не Сопкова з своєї кишені платить???Отже,якщо не одумається-цікаве попереду!!!

ЗЗ
Закарпатець з Івашковиці

Всі -хто був "президентами освіти" - Закарпаття , всі корупціонери ! Ніхто не навів порядку у райвно ніякого із 13 -ти районів ! Приклад - Іршавський бардачок ! Єлвзавета - взяточниця від своїх климівських і колоднянських "ПР "подруг". 1-го червня екзамен ,підіть , шановна Анна Іванівна , побачите повну корупцію у школі регіоналів - Ленделів-Шалеників (с. Климовиця, Іршавський район ) Сім'я - керує повністю всім у школі , лиш за дурника - завуча , тримають. ТЕРМІНОВО ! ЧЕКАЄМО , БАТЬКИ ВИПУСКНИКІВ , бо діти страдають оцінками і честю.

С
справедливий

Люди добрі! В МОН є вже людина без диплома, треба ще в дипартаменті освіти Москалю Г.Г. перевірити чи всі мають не фальшиві дипломи, чи хтось працював в школі? Гена,Ты не на тех опираешся!

СП
Соратник по юнолсти Собкової

ліпше покладіть директором замисть Балажки Собкоу нашу землиху, най покладе на лопатки Балогу у виборах, шеф ниська кустку мече юй адь она облизує, а ще ліпше най шеф покладе мером мукачева! То буде срач, айбо учителі позбудуться накунець пастуха!

М
майліпші

майдостойніші кандидати на посаду начальника управлііння освіти в области давно визначені керівниками з више-сесе найперша, внє конкурса Балаж Надія із мукачівського аграрого колежа, шахрайк з пудробленим дипломом, дале Собкова Анна, яка знає ту кухню як нико, дале Гоблик Володимир старий казнокрад і бюрократ, дале його фраїрка ректорка Щербанка Татяна, яка уміє ряховати і істерити із мамков, нє мамку її главном маточков над усіма заслуженими освітянами краю, дале мож ізясь Мотильчака Михайла назад повернути, нокіть никого уже не буде достойного. Пак мож із районів набрати таких вумних хабарників, які освіти і загубили і розвалили на корні.

1
142

ДО ГАРАНТА.ІДИ ДО ПСИХІАТРА НАЙ ДАСТЬ ТОБІ НАПРАВЛЕННЯ У ДУРКУ .НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ ТАКЕ НЕ ПИШУТЬ.

Г
Гарант

Нормальний хід. Відношеня до вчителя має бути таке - Усе погано ,пшол вон, ніхто не працює.А відношення в освіті як колега до колеги --не має бути !Тоді Анця була і буде на вірному шляху.

Р
Р.

Ці всі коменти це агонія балоговських шавок ,а Анна Іванівна людина своеї справи,а хто став бидлом то вже до смерти. Акоменти залишаються лиш вигідні шавкам,мукачево нет стало мерзко читати.

В
Василь

А який рівень учительства в наших школах? Хтось аналізував ситуацію? Чому такий низький рівень в області по ЗНО? То як з цим боротись?

7
777

Керівник освіти краю має бути толерантним, вимогливим, а також поважати підлеглих, а не відноситися до них як до бидла. А саме так поводиться Сопкова до вчителів: може образити в присутності учнів, нагрубити при всіх. Ця поведінка не достойна любого освітянина, тим паче керівника.

М
Мацола

А чому мовчать про призначення на посаду департаменту соцзахисту клямпи з регионов морозюк де люстрация

ПО
Перезагрузка освіти

Но даєте народ, кіть Гоблика в.в. із мукачувського університету великого комбінатора махінатора Москаль нагородив яковісь звіздов ци грамотов за розвиток Закарпаття, якоє такі проходімці як тот гоблик, собкова анця і довели до розвала і знищення нормальноі освіти. Таким образом Москаля просто подставили його попередники, якшо він не уник кого призначає і награждає.

Н
Навчитель

Якщо призначення Собко-наглоти відбудеться,то це буде плювок в обличчя учительству області на кшалт насадження Табачника зеком-рецидивістом учительству Украіни,

В
ВЧИТЕЛЬ

БОЖЕ УПАСИ, ЩОБ КОВА КЕРУВАЛА. НІЯКОЇ ПОВАГИ ДО ВЧИТЕЛІВ, НІЯКОЇ КУЛЬТУРИ ТА ЕТИКИ.

1
123

Прям звізда на букву "П"...

СІ
сег іван

ганна іванівна спеціаліст педагогічної справи(знаючий ),а не функціонер як деякі.

П
Перепілка

Як варіант, на посаду керівника департаменту освіти і науки Закарпатської області пропонується Танька Палка, директор інституту, яка, біолог за спеціальністю, але за два директорські роки без публікацій захистила кандидатську дисертацію гуманітарного характеру.Учіться, Ганька їй не конкурент!

О
оо5і

І МОТИЛЬЧАКА І СОПКОВУ-ПІД ЛЮСТРАЦІЮ. ПЕРЕВІРТЕ ЇХНІ ДОСТАТКИ І КІЛЬКІСТЬ МАШИН,БУДИНКИ....ЗА ЯКІ ГРОШІ...

К-
Коба -"причині"

Може для Перечинського відділу освіти й наступають чорні дні, то для інтернату рай настане. Сопкова бабло любить, а я таблицю ділення також добре знаю, не одну копійку на сиротинцю заробив. Да і сват Кеменяш підсобить.

0
001

СОПКОВУ НЕ МОЖНА ДОПУСКАТИ ДО ВЛАДИ.ЦЕ ЛЮДИНА,ЯКА СТАВИТЬСЯ ДО ВЧИТЕЛІВ,ЯК ДО ТВАРИН.НІЯКОЇ ПОВАГИ.

П
причина

Однозначно Г.І. буде призначена( то воля нянька Москаля). Це дійсно норовлива жінка і має багато недругів. Але з іншої сторони -вона є професіонал своєі справи. Після призначення Г.І. для Перечинського відділу освіти настануть "темні " дні (на це є об"єктивні і суб"єктивні причини)...Мужайтеся і попийте всі наперед валер"янки..

Н
няньо

Знаєш "дура" пославбим тя кудась, но вижу що ти якраз звідти

ДЗ
Дура з народу

До "няньо". Ви б хотіли, щоб ваші внуки або діти виховувалися методами Собкової? Якщо так - вам до психіатра!

Н
няньо

От такі "тормоза" і "дури з народу", що коментують, вчать і калічать наших дітей!

Т
Тормоз

Для Анці не має Колег Вчителів. Тільки зверхнє ставлення. Стане керовныком -- причеше бидло. Маю на увазі Вчителів.Радуйтеся ,Вчителям покажуть свой місто ....тай здоров"я їм "поправлять".Вона любима при Усіх владах там сиділа .Талант --це велика річ.

КУ
Кернівник управління

Мабуть, "дура з народу"-це є самооцінка??????

ДЗ
Дура з народу

Анця Собкова на чолі закарпатської освіти!!! Жах!!! А що ми хочемо? Хіба не видно на кого працює теперішня влада? Явно не на державу і громадян. Мета: поставити на посади псів, які вміють гавкати і залякувати. Влада боїться вчителя, який має свою думку і авторитет у людей. Тому таких як Анця треба при любій владі. Боже-Боже, який дурний народ, що терпить цих всіх мерзотників!!!

КУ
Керівник управління

До "Самі себе хвалите. Бо винні у всьому прибиральниці шкіл і ОДА." Про цих людей я говорю правду,бо багатьом бажаю дорости до такого професійного рівня.А самі себе ми не хвалимо!

ЗН
за Надю

я пропоную Балаж Н.Й. будемо просовувати на посаду а потім в губернатори!

КУ
Керівнику управління 20.18

Самі себе хвалите. Бо винні у всьому прибиральниці шкіл і ОДА.

КУ
Керівник управління

До всіх, хто є автором та коментатором даної статті. Повідомляю,що Гнна Іванівна Сопко та Михайло Андрійович Мотильчак пліч-о-пліч працювали керівниками Закарпатської освіти протягом останніх років.Всі позитивні та негативні результати освітньої галузі вони ділили порівну разом з усіма керівниками районних відділів.Хочу сказати одне,що кращої команди ніж М.А Мотильчак та Г.І Сопко немає!

П
просто

Благаю! Знайдить нову команду.Зминіть директорів.Вс і взяточники.У нас е запас.

П
просто

Благаю! Знайдить нову команду.Зминіть директорів.Вс і взяточники.У нас е запас.

К
Костів

Люди добрі! Наші діти за результатами ЗНО посідають останнє місце в Україні,без репетиторів вони не можуть поступити до університету,постійні скандали, кумівство, хамство - хіба це не наслідки роботи минулого керівницива департаментом освіти інауки! Просимо нового голову ОДА знайти на посаду керівника цього департаменту людину його рівня, з європейським баченням ролі освіти та науки, і якщо потрібно, то запросити з іншого регіону.

Т
Так!

чуєте такі самі незамінимі були зами,а типиря керовніки в обласній освіті Собкова,Балажка,Щербанка весь "цвєт нации" скомпроментіровали собов усю освіту Закарпаття.не дурак казав,шо жоні у руки руль не мож давати а щи керовати.

ХН
хіба не так?

якщо така Собкова незамінима і професійна, чому у освіті Закарпаття такий бардак. Вона ж нікуди не йшла. Це окозамилювання! Начальники міняються, а заступник лишалася. От хто й керував освітою! Здає інфу всім і вся, кому що треба, там прихвалить, там підставить...всіх у напрязі тримає! Добре налагоджує мости між губернаторами і керівниками навч. закладів. Вся математика!

У
учитель

Молодого и мужика Неужели нет?!

СІ
студенти і викладачі

Кіть уголовниця-Балажка прилізе першого вересня в аграрний коледж, то треба приготувати великий сміттєвий бак, аби її витурити з коледжа

О
ОТАРА

но-но... не треба недооцінювати жінок, бо коли чоловіки-барани накрутять так, що спасу неє, то вівця усе найде вихід

В
вова

Аня, держись, ми з тобою!!!

П2
Петрунич 22.08.2015 18:31

Вы на 100% правы!Хватит женщин руководительниц в области. которые опорочили свои именем честь работников тех учреждений, в каких они руководят до сегодня, к сожалению-это Царь мер в Чопе,Балаж и Щербан директора учебных заведений в Мукачево, Собкова в департамент образования закода, короче овцы в шкуре ягенка.

П
Петрунич

Благаємо губернатора не ставити жінку керівником освітян області!

А
Анця

Дужесьте файно підмітили про іваницьку, но точно так у освіті нажився дуже "добрий і культурний" начальник пан мотиль, а не собкова

П
паралель

Собкова Ганна в ОДА,це один в один як у Мукачеві у мерії працювала заступником міського голови безсмертна корупціонеркаАнця Іваницька,яка принижувала і доїла підприємців міста роками, яка пережила кількох мерів, заступників, а тепер ще й депутатка, мабуть в останнє.Все мало їй, півміста захватила нерухомості. Подібною "досвідченою і незамінимою" спеціалісткою є Собкова Ганна, леш в сфері освіти обасті.Не можливо допустити цього монстра на посаду керівника департаменту освіти!

1
123

Добра, бо знає свою роботу і має свою думку...

НЗ
нові зміни?

Cопкова всім властям добра, а що хамка №1 - правда

БУ
батьки учнів

Навчіться спочатку хоч правильно писати прізвище людини, яка на Закарпатті найбільш компетентна в освітній галузі. Ганна Іванівна не влаштовує лиш тих учителів, які не належно навчають учнів і просто калічать дітей, які просто відсижують свої години і дістають за це гроші; а також тих керівників, які беруть хабарі і причетні до корупції(((

Читайте також