Освітою Свалявщини керуватиме екс-регіоналка

12
64

Начальником відділу освіти Свалявської РДА призначено Едіту Грабар, яка виграла конкурс на цю посаду.

Попередній керівник освіти регіонал Василь Русин залишив цю посаду за власним бажанням. Едіта Грабар, освітянин за фахом теж три роки активно працювала на районний осередок регіоналів. У 2010 році полишила посаду директора ЗОШ №3 Сваляви та була призначена заступником голови Свалявської РДА. Тоді ж вийшла з  «Батьківщини» та вступила у провладну Партію регіонів.

У 2010, після місцевих виборів пройшла у райраду за списком ПР. Невдало балотувалася на посаду голови райради. Вже у 2013 році зі зміною влади у районі покинула посаду заступника голови РДА та вийшла з лав регіоналів. 

Мукачево.net

Коментарі

А
анна

едіта василівна наведіть порядки в третій школі будь ласка.Ми вам віримо! Не підведіть

Б
Богдан

...авторитет,йойойо,григаш,ваня.... Ба,яка знайома манера "журналістики".Такий горе-писака донощик працює у відділі інфраструктури Свалявщини,Івашкович В. Відчувається хвороблива сексуальна уява( а це наслідки комплексу і невдоволення людини у сексуальному плані). Його марево зайняти керівні посади завжди закінчується повним фіаско. А все тому,що його супутниками у досягненні мети є підлість,наклепи,доноси,упередженість, цинізм. Невже ця людина так і закінчить своє життя підлим служакою-донощиком (адже його всюди використовують лише для таких цілей),не усвідомлюючи,як це низько і гидко. Вітя,та зауважай себе хоч на мізинець.

П
пресс-секретарь

Это ж сколько на голову ударенных рядом ходят???? Человек, у которого не существует минусов, не выживет — это такой радостный дебил. Он должен пройти через ошибки и неудачи. Высокоразвитые личности, даже святые, все равно будут грешить, и они будут это принимать и перерабатывать в себе. НО именно СОВЕСТЬ — это тот механизм, который помогает нам понять, что правильно, а что нет.

Ч
читач

Послухай так званий "Безику".Проти героїв ніхто не має нчого проти.Їм звичайно велика шана і уклін.Але ми бачили таких "героїв",як ти.Амбіції і понти твої використай краще в інших цілях. А щодо влади,то кожен має займатися своєю справою.І не дай Господь,таких керівників,як ти. Для початку найми репетитора,щоб навчив тебе грамотно писати. Далі повчися азам державного управління(бо це тобі не мусорні баки). Потім пройди курс естетики,де тебе навчать культури і стриманості. Але цього замало.Для початку стань просто людиною. Успіхів тобі і наснаги.

Б
Безик

Бачу кадрові питання і надалі вирішуються без мене ! Нич всьому буде справедливість ! Я для посадовців Свалявщини мусорний бачок уже наладив ! Де бов Микульця коли я знимав Дрогобецького? Де му боли зами? Тому од хлопці послухайте ! Вас у мусорному бачкови одвезу прямо на передову ! Подоймиме рівень мобілізації ! А Грабар їсти вам там варити буде ! На цій неділі уже знімуть Губаля і надіюсь у владу прийдуть інші ! Один раз вже висловлювався повторюся хотів Микульця слави та Грабар го і прославить ! Кожен відповість ! І запамятайде і зарубайте собі на носі ! Шо у владі буду працювати герої! А не угодники і жополизи! Слава Україні !

В
Вася

сижу і плачу де тепер красти буду ! Такоєм крісло утратив ! Шкода бо од Кошелі Василя мавим великий хосен откати постоянні ! А тепер шо буду сухарі та ізюм шо од діток укравим буду жвати ! Шкода я не скупий подуливбимся із Микульцьом !

А
Анрійович

Рекомендую прочитати статтю висвітлену на цьому сайті назва Посадовці Свалявської рда незаконо уклали угоди та обікрали бюджет на 750 тис ! Тому робіть висновки хто такий Русин ! Стаття висвітлена в 2014 році...

Й
Йовжі

І вопшето хочу Вам повісти Іван іванович дуже порядна людина ! Шо повів то і зробив ! Людина слова ! Він знає шо робить ! Най му Бог помагає !

Й
Йовжі

Микульця молодчинка ! Шо поміняв то зло шо роками крало !

Й
Йовжі

Микульця молодчинка перший шо поміняв то зло ! Яке роками крало !

ДІ
Для івшковича молодшого

Вітя, тобі ліпше не у відділі Інфраструктури робити, а у туалєті мастурбувати, коли видиш Едіту Василівну. Шось з тобов не в порядку, кить тебе інтересувуть лем її любовники, бо ти лем про них і пишеш под разнимим іменами. Дєтський сад.

Н
Наталія

Фу, хлопці, як низько!

М
Марія

Хочу ще додати до слів Володимира, що міні соромно, що ця особа називає себе чоловічими іменами. Напевно його дуже погано виховували батьки, якщо у нього така ненависть до жінки. Ганьба!!! Я думаю, що його мати, якби прочитала, що пише її син, з сорому б просто не витримала, кого вона на світ породила.

В
Володя

авторитет, ваня, так називаємий григаш і ойойой - це зрозуміло, що писала одна особа. Не важко здогадатися хто це написав. Не піднімається рука, щоб написати ці імена з великої букви чи назвати цю особу на ви. Ти - моральноє убожество, ізгой общесва, духовний урод. Ти якби займався своєю сімєю і собою, то можливо досягнув би чогось більшого в житті. А так - довольствойся тим, що страшенно заздриш людям, тільки не забувай, що така страшна ненависть до людей і заздрість тебе знищить із середини і всіх членів твоєї сімї. Тоді вже буде пізно розкаюватися.

Я
яна

клара шалава!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я
яник

ференціко розкажи як ти..... і ко ти........ А ти безику навчися писати ХУ........ЛО!!!!!

Г
Геннадий

Не знаю почему,но эта женщина,Грабар,вызывает большего уважения. Ваши коментарии,господа " сторонники" вызывают жалость от вашего душевного убожества и скудности ума. Уважаемая Грабар, пожеланий много для Вас. Но больше хочется пожелать терпения и упорства.

Г
Геннадий

Как же "интересно" здесь на так называемом " форуме". Я не так хорошо знаю тех, чьи фамилии здесь упомянуты.Но от некоторых комментариев охватывает ужас,в каком окружении приходится начинать свою работу этой женщине. В каком обществе мы живем? В обществе подлости,низости,интеллектуального убожества,безграмотности и безразличия. В мире,где безразличие считается за добродетель. . Безразличие — это выход. Ведь легче угробить себя наркотиками, чем бороться за жизнь. Легче что-то украсть, чем заработать. Легче бить ребёнка чем его воспитывать.Легче унизить,обгадить (а это результат зависти,да,самой обыкновенной зависти и не понимания всей реальности происходящего),нежели поддержать,понять.Легче ненавидеть,уничтожить,чем полюбить. Любовь стоит дорого: она требует сил, труда. Одно могу сказать, "сторонникам" этой хрупкой имолодой женщины.....да вы все мизинца её не стоите.Скорей она пытается разрушить ваш мир подлости и безделия,в котором вы так хорошо уселись.

В
вітя

Шо завидно! шо ви без яєць!!!!!когути!!!!

М
моріка

шо хлопці жаба задавила!!!Едіта сильніш!!!! А ви????? Ви просто тупаки!!!!!!!!!!!

О
ОЙОЙОЙО

да ну вас народ так виходить шо Грабарька любовниця Грігаша да ну у нього 1 яйце ! Ульгіна ! Гартавела ! а ще я її часто відів у карпатах у Кошелі Івана ой пішла дівка по рукаххх

Г
Григаш

она моя любовниця ! мені її Гартавел подогнав по цімборськи

В
Ваня

В Свалявській РДА призначено начальником освіти Регіоналку списочницю депутатку райради екс заступницю голови рда часів правління Яника Грабар Е.В коханку екс голови РДА прихвостя Азарова Уліганинця Г.П.

А
авторитет

вторгуючи її начальнику міліції Файту а точніше його жоні ! за прикриття криміналу посаду жоні нач миліції ви такое віділи ! це позорище не вийшло а з позором вигнали з партії регіонів

А
авторитет

Грабар не вийшла з ПР її звідки вигнали за корупційі схеми які вона робила під прикриттям голови рда Уліганинця прихвостя Азарова ! буду застпником вона продавала через класних керівників зош дишеві форми які на ринку коштують 150 грн продаючи їх по 350 заробляючи на кожній дитині ! це все щи цветочки будуи на посаді заступика вона в один і тойже час умудрялася бути в рда де їв ставили 8 за робочий день викладаючи в університеті там тоже отримуючи години в робочий державний час також бути за кордоном !!! це копертфіл перевертень ! була в БЮТі потім щоб зайняти посаду перестрибнула в РЕГіони ! еліта нації малаби гідність то відповідно до ЗУ Про очищення влади вона державні посади не має право займати ! і ще одна цікава історія через яку ще Грабар відповіси будучи на посаді застп голови рда призначила без погодження рай ради в.о. директора свої любимої 3 школи Вайдича пенсіонера який рік трима їв там відхідне місце але стільки криміналу на неї назбералося шо цю посаду вона вторгувала

С
Спачинський

"Добре памятаю той день, коли Грабар Е. вийшла з регіонів і відбулося це не зі зміною влади, а більше ніж за рік до того, бо не хотіла виконувати злочинних забаганок Драгобецького І.."- Едіта Василівна ніколи не виходила добровільно з ПР, з Батьківщини вийшла, в ПР зайти зайшла, а звідти її Ванька-циган погнав, боячись конкуренції (шановна кандидатка-демократка була у кадровому резерві Януковича "Еліта України").

Н
Ник

Так смешно слушать ложь,когда знаешь правду! А перебивать жалко - человек старается...)))

П
Петро

Добре памятаю той день, коли Грабар Е. вийшла з регіонів і відбулося це не зі зміною влади, а більше ніж за рік до того, бо не хотіла виконувати злочинних забаганок Драгобецького І.. В той час всі активно намагалися вступити в цю партію, щоб бути ближче до провладних крісел. З посади заступника пішла задовго до скинення регіоналів з їхнього пядесталу і пішла красиво, з гордо піднятою головою, що не можна сказати про тодішнього очільника І. Драгобецького, який до останнього тримався за своє крісло, підбурюючи всіляко освітян, звозячи тітушок. За його прикладом робить зараз і пан Русин, який збирає підписи директорів, йде з одного лікарняного на інший, обдзвонює вчителів. Підсумок: оскільки більша частина інформації у замітці є неправдивою, вона не вартує уваги.

Н
ната

Едіта вітаю!! Не звертайте уваги, ви краща!!!!!!!

М
Мішаня

Прочиташи автобіографію Грабар у газаті "Вісті Свалявщини", думаю достойнішої кандидатури на сьогодні на цю посаду в Сваляві нема.

В
Виктория

Уважаемая Ольга.Я полностью с Вами соглашусь. Эдита действительно хороший руководитель.Поверьте,ей придётся ох как нелегко (завистников и доброжелателей всегда и всем хватает). Но вопрос даже не в зависти,а скорей в боязни и предчувствии,что придётся наконец -то начать работатаь и работать на все 100. Ведь п.Русин сам ничего не делал и других не трогал.Всё шло своим чередом.Слишком много времени упущено и ничего толком не сделано в образовании Свалявщины. Эдита,мы аплодируем Вам стоя. Терпения,упорства и крепкого здоровья Вам. С праздником 8 Марта. p.s. Уважаемая Ольга,Вас так же с праздником . Здоровья крепкого,искренних улыбок итепла.

О
освіта

знаєте,чому тупі бояться приходу розумних,бо на їх фоні виглядають ще тупішими. Ось прийшла Едіта Василівна і всі зашевелилися,бо бояться , що вона розгребе їхні афери і всі побачать їхні справжні обличчя

У
учителька

Едіта молодець

О
Ольга

К счастью, лично знакома со всеми людьми, о которых идет речь.Много о чем можно о них сказать.Видела реально работу каждого. Мотыльчак лично сам проверяет и ездит по районам посмотреть, как на самом деле идут дела, а не на бумаге. Микульця - хороший адинистратор, сумел наладить работу не в одном колективе. Русина - в районе никто серйозно не воспринимал, втихаря все ждали когда его "уйдут".Грабар - женщина на своем месте, все ей завидуют, но она молодец - не сдается, реально ей больно за свой район. Думаю, все-таки умных людей и в районе, и в области поддержат и помогут -сейчас это очень нужно

%
%%%%%

Я би порадив Працівнику культури попросити п.Микульцю,щоб віддали культурі такого цінного працівника.А освіта спокійно пережиє таку втрату!!!

С
свалявчанка-освітянка

Думаю повернення Едіти Василівни до освіти,це справжній подарунок до 8 Березня. З святом всіх колег.

ПК
Працівник культури

Про Едіту Василівну можу сказати лише хороші слова. Пропрацювали з нею три роки, коли вона очолювала гуманітарну сферу району. Ні до неї ні після не було заступника, який би так вболівав за культуру. Робота з нею надихала нас. Вона вміла професійно організувати будь-яке свято. Варто згадати День матері, День жінок. День незалежності, численні виставки художників, постійну підтримку Дитячої школи мистецтв. Вона вже вивела на якиїсь рівень культурне життя району і тут зявився той вилупокДрагобецький. Звичайно з такою людиною вона не могла продовжувати свою співпрацю. Досить згадати тільки той вчинок, який він зробив по відношенню до Уліганенця і вже все стає зрозумілим, що то за людина. Він за владу і гроші готовий продати душу, переступити через друга, розтоптати людину. Таким не місце у владі. Дякуючи Богу він в ній затримався ненадовго.

К
Коля

(одну з яких му за його чудачества спалили ДОБРІ люди). Слухай русину, сися твоя фраза говорить про то, шо ти чмо болотноє. Послідня сволоч і та не буде ся тішити чужов бідов. Та зроби собі висновок ко ти. Но кить кажеш шо то добрі люди, шо Микульцьови корчму спалили, та най Бог поможе обо ся найшли тоті добрі люди та спалили твою хижу.

М
Мірко

Русин 05.03.2015 08:26 Грабар то є КГБіський агент, про то вшиткі знауть, а ще й коханка ГУРЦИКА толіка (СБішти, який мордував РУСИНІВ умісті із своїм начальником Лизанцьом Володьом із Поляни). Они дуже кохалися по санаторіям. То її ГУРЦИК поклав на освіту, а бих гроші з бідлжета красти (дуже доброє тото діло списувати гроші на ремонти шкіл а за єдно собі хижі ремонтувати ЗАДАРЬ) А лем поцівкавтеся за які гроші ГУРЦИК уладив свою хижу (учинив капремонт за 25 ейзерів америцьких) іван 04.03.2015 21:49 Слухай,Русине. Тобі шо завидно? Бо сам слабо? А она жона файна і симпатна,правду має.Най ся кохає і заодно файну кришу буде мати.

Ч
читач

Це ще треба преревірити достовірність того факту,що п.Русин не сфальцифікував собі(разом з деякими "лікарями")лікарняний. Людина ,яка хворіє на запалення легенів по місту не прогулюється і каву непопиває по кафе Свалявщини(і не лише Свалявщини). p.s. Пан Русин В.П.ви не жартуйте так зі ссоїм здоров"ям.Запалення легенів цене жарти.Треба в ліжечку добре відлежатися.Але я певний, що ви здоровий як ніхто.А от вашим перебуванням на так званому лікарняному слід занятася відповідним органам!!!!!

ІІ
Іван Іванович

Так, Едіта Грабар залишила ЗОШ З на належному рівні, показаши приклад всім іншим. Будуючи ще зовсім молод жінкою зуміла завоювати авторитет як у колег так і батьків. Саме тому Уліганинець запропонував їй очолити гуманітарну сферу Сваляви. Якщо добре пам'ятаєте, її попередник не показав нічого на цій посаді, та й ще вісім місяців просидів на лікарняному, беручи кошти зароблені людьми за своє абсолютне туніядствл.На посаді заступника Грабар теж довела свій професіоналізм, що викликало чергову завистники.

О
Освітянин

Думаю, від цього призначення освіта Свалявщини тільки виграє

М
мішко

А що дивного?А чи багато в області є керівників районних відділів освіти кандидатами наук? Напевно Микульця І.І.підбирав у команду спеціалістів. І пан президент був міністром економіки в уряді папередніков і також стояв у ви токів паріі регіонів

ДР
для русина (І.В.)

Шо слабо? Кось годен і районом управляти і кандидатську написати і бізнес мати. А ти лем смолі жвати, завидіти і ривати.

О
Ольга

Русину В.П. потрібно лікувати не запалення легенів,а запалення совісті (якої йому не вистачає) та розуму.

ДІ
друг івана

А тебе іване шо жаба давить? Та йди й ти у адміністрацію. Чи там таких дурнів не беруть? Но та бризгай слинов дале, може станеш журналістом.

ДР
друг русина

Оба на, Русину! Но ти й інтелектуал! Ти довго думав, аби таке написати? Виглядає, що ні. А може ти просто такий невдалий народився? Тоді вже ліпше не коментуй. Ти майже маєш великі комплекси і не зміг нич зробити у житті. Мені тя шкода. Но не маву час тя жаліти. бо ти у тому виноватий самий.

К
коментатор

Шоні, хочу прокоментувати ваше речення "Призначав не Мотильчак, призначав т.в.о. голови Свалявськоі РДА Микульця (його питайте - за скільки?!)". Кожна людина судить по собі.

К
Катруся

іван 04.03.2015 21:49 ДОКІ ця ЕДІТА НЕ РОБИЛА В РДА то ХИЖА КОЛО ТУНЬОГО БАРУ НЕ БУЛА НЕ ВАКОВАНА НЕ ОБОЛОКІВ НЕ ДВЕРИ ЯК ПОРОБИЛА В ПАРТІІ РЕГІОНІВ ТО ВСЕ ЗРОБИЛА І ОКНА ІХИЖА ПОШТУКАТУРЕНА НО НЕ ВІТСТАВ І ІІ НАЧАЛЬНИК УЛІГАНЕНЕЦЬ ЮРКО ТОЙ КУПИВ ХИЖУ ПО ЛЕСІ УКРАІНКИ ОТ ЗАЖРАЛИСЬ Цікаво мені,а за які кошти пан Русин побудував свої хороми??????? За мізерну зарплату вчителя дружини,чи за свою? Можливо п.Русин заробив ці кошти своїми "мозолистими" руками,які "НІЧОГО НЕ БРАЛИ"???????

О
оля

А тобі Безику ще далеко до Микульці!!!!!!То наскільки всі знають ти тупиййййййййййййй!

М
міша

Вікторе Івашковичу вам краще підходить метелики малювати!!!! Бо нажаль статті не виходять!

С
Сашка

Еа Станкович уже давно ніхто!Ще з тих пір коли сімю втратив!! ні кола ні двора!

В
Віка

А то хлопчкам завидно що вони уже ніхто!!!

О
Оля

Ви ще забули про Ланя!14

М
маріка

Цю статтю могли написати лише 4 тупі, безграмотні козла, які самі регіонали а саме-Івашкович, Дрогобецький,Станкович,Безик. Вони провокатори,тупі!!! ІЯк вам не соромно!!!!

В
Вася

Най роблять - всьо їм ся верне сторицею.Є правда на світі та й до них дійде.Якби вчителі були розумні,то знали би до кого писати.Думаю,що всіх не заткнуть:хтосьта за себе постоїть!

Р
Русин

А ко такий Микульця знауть вшиткі свалявчани. То є тупе с творінні, яке знає добре лічити лиш на свуй бік, купив собі посвідчення кандидата юридичних наук. БОЖЕ-БОЖЕ, та се створіння не то шо читати, писати не знало, таке тупе у школі було, ай бо пак купив пару корчм (одну з яких му за його чудачества спалили ДОБРІ люди).

Р
Русин

Грабар то є КГБіський агент, про то вшиткі знауть, а ще й коханка ГУРЦИКА толіка (СБішти, який мордував РУСИНІВ умісті із своїм начальником Лизанцьом Володьом із Поляни). Они дуже кохалися по санаторіям. То її ГУРЦИК поклав на освіту, а бих гроші з бідлжета красти (дуже доброє тото діло списувати гроші на ремонти шкіл а за єдно собі хижі ремонтувати ЗАДАРЬ) А лем поцівкавтеся за які гроші ГУРЦИК уладив свою хижу (учинив капремонт за 25 ейзерів америцьких)

І
іван

ДОКІ ця ЕДІТА НЕ РОБИЛА В РДА то ХИЖА КОЛО ТУНЬОГО БАРУ НЕ БУЛА НЕ ВАКОВАНА НЕ ОБОЛОКІВ НЕ ДВЕРИ ЯК ПОРОБИЛА В ПАРТІІ РЕГІОНІВ ТО ВСЕ ЗРОБИЛА І ОКНА ІХИЖА ПОШТУКАТУРЕНА НО НЕ ВІТСТАВ І ІІ НАЧАЛЬНИК УЛІГАНЕНЕЦЬ ЮРКО ТОЙ КУПИВ ХИЖУ ПО ЛЕСІ УКРАІНКИ ОТ ЗАЖРАЛИСЬ

Ш
Шоні

Призначав не Мотильчак, призначав т.в.о. голови Свалявськоі РДА Микульця (його питайте - за скільки?!).

С
сп

де справедливість пане мотильчаку!

Ч
читач

А що,закон не діє,щодо заборони займати керівні посади бувшим(хоча бувших не буває)ригоналам?Що відбувається у Закарпатті,щодо призначень ригоналів? Хто за цим стоїть?

Ч
Читач

Ба скільки заплатила Мотильчакові ош він не побоявся Балоги і такоє зробив???

&
&&&

В області регіонали вертаються, тут освітянка, а в Берегово заступник мера!

Читайте також