Отаке кохання: одружений словак утримував 16-річну ромську дівчину два місяці у сараї (ФОТО)

31
3

У сараї біля будинку в кінці села Кендіце біля Пряшева (Словаччина) 42-річний Лукаш замкнув 16-річну дівчину з ромського поселення.

За даними поліції, це відбувалося в період з 30 жовтня до Різдва минулого року. Поліція стверджувала, що чоловік блокував дівчині можливість виходу проти її волі та заарештувала підозрюваного.

Нині справу розглядали у районному суді в Пряшеві. Обвинувачений отримав кілька обмежень, таких як заборона на пересування, заборона наближатися до жертви та її матері ближче ніж на п'ять метрів та заборона будь-яким чином з ними контактувати. Утім він і надалі перебуватиме під вартою, до завершення судової справи.


Обвинуваченого Лукаша на суді супроводжувала його дружина Зузана. Вони одружені 18 років, мають трьох дітей.

У ході слідства виявилося, що дівчина була закохана у Лікаша.

"Коли ми замикаємо 16-річну людину, і ця особа стверджує, що це було не добровільно і що вона була закохана, обласний суд у Пряшові вважає, що дії, описані жертвою, мають ознаки кримінального злочину", – пояснив суддя, яка задовольнила клопотання прокуратури.

Суддя додав, що це делікатна справа, в якій необхідно захистити неповнолітню. Дружина обвинуваченого натомість переконана, що Лукаш невинен. За її словами, не він замкнув дівчину, а навпаки, вона сама пішла на це добровільно.

За інформацією словацьких ЗМІ, постраждала наразі перебуває в лікарні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
особа

В нього є Жигуль?

Г
Гузицьознавець

Одна закохана , інша не хоче втрачати . Щасливі спогади матимуть .

С
Словак

Сикавка смолава,грималася бо ги німа...зато і сиділа у шпайзі. А придурок 42х річний,мав бо угнати сучку,і добре убити по гузиці,оби місяць сидіти ни могла..

Читайте також