"Падіюн" відсвяткував Старий Новий рік

2
0

Шоу-програма «Під Старий Новий рік» стала завершальною у новорічно-різдвяній плеяді заходів Закарпатського обласного палацу дітей та юнацтва «ПАДІЮН». Зимовий період особливо насичений концертами, святами, програмами та фестами. Десятки урочистих зустрічей було підготовлено вихованцями та викладачами цього творчого дому.

 

Хоч навчальний чи творчий рік у освітницьких закладах прийнято розпочинати 1 вересня – Новий рік просто зобов’язує до нового старту.  Шоу програма «Під Старий Новий рік» стала зв’язкою між 2011 та його наступником 2012. На концерті було представлено близько 50 номерів. Більшість з них – виконувалися на сцені вперше. Звісно, готували їх давно і віддано. Захід став гарним початком цьогорічних творчих вечорів у «ПАДІЮНІ».  Співом та танцем розважали гостей програми. Родзинкою став показ мод від учасниць центру мод, студії «Мій стиль». Одяг та образи моделей від початку і до кінця створюють самі дівчата.

Об’єднати творчу молодь довкола спільної справи – мистецтва, це суть більшості концертів закладу. Кожна дитина творить, плідно працює для того аби потім показати свою працю на широкий загал. А для батьків та близьких побачити своє чадо на сцені це безмежна радість. Упродовж року таких виступів буде ще десятки, а то й сотні. На Вас чекають нові ідеї та креативне їх втілення. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також