Пакистанець прикинувся норвежцем та спробував проїхати КПП "Тиса"

1
27

Затримали чоловіка вчора ввечері, коли той їхав потягом "Мукачево-Кошице" і надав паспорт громадянина Норвегії.

Прикордонники розповідають, перевіряючи паспорт у них виникли підозри щодо його дійсності, тому документ направили на поглиблену перевірку.

Як виявилось, чоловік назвався громадянином Пакістану, і не мав при собі жодних документів. Його було затримано та доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.

"Після встановлення особи правопорушника його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України", - йдеться у повідомленні прикордонників.

Також прикордонники звернулись до правоохоронців, адже був зафіксований факт підробки документів.


Коментарі

Ц
Центровський

Ми русняцки мудаки. Серем всюди навкруги. Серем в воду ,серем в ліс . Серем в хижі всім під ніс .

1
125

Руснаки ариштокряти . Їм лем привід дай посрати. Насрут в горах ,насрут в звури.От така у них натура.

Ц
Центровський

А можеш і не відповідати. Нас аріштократів то не інтересує. Нас інтересує лем п'янка, дурь, де шо мош вкрасти, євробляхи, контрабас і рубання хащі.

Ц
Центровський

Вусилю тюркожопий, так шо там з Кримом? Задавим питання?

ДН
до нижнього

А фрац бо ти бов бо ти бов тать воліла бы тя мати усрати у быля на дарабі

1
125

18:58 - баране, то ти чужі ніки крадеш, красти то ви пудкопченики добре вмієте робити

1
18-48

не підписуйся під чужим ніком, бо це ви вміете добре робити шароварники

ЦД
Центровський до 125

Ти сомар і я сомар, в нас од палинки кумар. Ліс рубали, продавали, пак усьо попропивали. Цігаретлі заганяли, нелегалів провожали, первітин довбили, паленков запили. Мусор я у ЛаторИцю наметав так як годиться, Дале я забив косяк, ну а пак лем так і сяк, Ми європийці руснаки, ниякі не мершаки, Бограч жрем, і шовдарь жрем, так ми весело живем. Петя Гецко наш владика, нич не вяжу ани лика.

1
125

Чорномазі аріштократи-палинкожери - вон з Закарпаття!

Ц
Центровський

Шароварно - чубатi саложери - вон з Карпатськоi Русi)

Ц
Центровський

125, правду кажеш! І ще головноє АлкаШоні-Муйдуна не забути, то ж наш начальник вмісто Гецка.

1
125

Я ся надію ош скоро таких вшивих всрусинських сепаратюг як я чи Центровський попривязують до смерек які ми порубали, і пустять в сплав по Тисі, оби пак ми могли ся об'єднати з модярами.

Ц
Центровський

Василю, лелинцю, а у Криму тоже 90 % чубатих жило i на мовi хрюкало?))

Ц
Центровський

до 125, хаха но видиш)) У чубатих поцреотiв усе так)) Тать Чорное Море укопали, а шо iм стойить приписати у шароварщики 80 % населення Закарпаття))

1
125

Бачиш як всралися пришельці заперевальні вже собі 80 процентів нарісовали, козли галичанські вам тут не раді. Так що чемодан і за перевал

Ц
Центровський

80% Закарпаття говорить по-українськи, 19.99% - закарпатським діалектом української, 0.01% - всрусинська копчена п'янь, лексикон якої складається лише з 10 слів - "палынка, контрабас, красты, цігарытлі, заперывальні, марга, окрайынці, львув, галечане, шароварныкы"

1
17:56

Ти зннову виліз, Копченовський? Хто тебе п'янь чорномазу слухає? Спершу перестань паленку квасити, і відівчися під стінами чоповок сикати, історику пудциганський.

Ц
Центровський

Закарпаття нигде не було нияков "Украiнов", бо такого государства вобще не iснувало в icторii))

ШК
Шелдон Купер

Більше похожий на Гойко Мітіча, чим вікінга.

Ц
Центровський

до Василя 17:18 як "не iснуе"?))) 80% Закрпаття говорить по русинськи, 12 - мадярськи, i лиш два три процента по украiнськи.

Д1
до 17:00

Взагалі-то це цигани твоїх предків добряче відпердолили, за то ти став всруснаком-пудкопчеником. P.S. Русини встануть? Не сміши мої тапочки! По-перше не може встати те, чого не існує! Ніяких русинів нема і близько - є просто купка пудкопчених циганкуватих дегенератів що баламутять населення Закарпаття, а по факту - звичайні пройдисвіти і шовіністи, які мало того що нищать цей край, так ще й готові продати свої гузиці мадярам, циганам чи кацапам.

Д
Дід

Тут і без паспорта неозброєним оком відразу видно істинного нащадка славетних вікінгів.

1
125

До Стан і Пак Напевно русини твою матірь дуже любили з заді що ти тут гавкаеш я пес. Заспокойся і сопи в дві дирки бо якщо русини встануть то ви пройдохи заперевальні будете класти під себе дальше чем видіти.......

В
Василь

До мирний атом 16 :40. Ти щось чув про міжнародні договори?

МА
мирний атом

вот для чого вони їх затримують , най би собі йшов , най би європа собі голову мастила з пакистанцями , а так ще єдного лівака утримувати треба

СІ
Стан і Пак

Треба було прикинутися русинським аріштократом - більше було б схоже на правду.

ПI
Пак i Стан

Натуральний норвежець, не вiдpiзнити, я б сказав. Тi прикордонники шось напутали.

Читайте також