Паленка з Закарпаття отримала багато нагород на конкурсі в Угорщині (ФОТО)

20
2

1 червня у селі Черепфалу, що в Угорщині відбувся VIII-й конкурс паленки і дистиляту під назвою «Паленкамуштра». Участь у конкурсі взяв Крістіан Біров, власник і майстер закарпатської компанії БіровК Паленка.

Захід був організований за професійної підтримки лицарського ордену "Бюкк паленка". В масштабному конкурсі, взяли участь як місцеві виробники, так і представники з інших куточків країни.

Від Закарпаття у конкурсі взяв участь Крістіан Біров, власник і майстер підприємства БіровК паленка.

За результатами конкурсу Крістіану Бірову журі присудило кілька нагород: паленка Полуниця витримки 2017 року – бронзова медаль; паленка Абсент 2018 року витримки - золота медаль, палена на фруктовій основі Північний мох 2018 року витримки – бронзова медаль; паленка Нектарин – 2016 року витримки – золота медаль; Обліпихова палена на фруктовій основі 2018 року витримки – бронзова медаль; Персикова паленка 2018 року витримки - золота медаль Гран Прі.

Нагадаємо, днями закарпатський "Шато Чизай" отримав національну нагороду.


Коментарі

:
:)

Зрозуміло. Для таких матеріалів можерація - то є обов'язково :) Ганьба.

ПД
Питання до виробника та редакції

Можна поцикавитись, чи маєте ліцензію на виробництво міцного алкогольного напою? Чи маєте ліцензію на оптовий та\чи роздрібний продаж цього алкоголю? Якщо дві відповіді НІ, то на якій підставі проводите реалізацію власних виробів покупцям у точках продажу? Питання до редакції. Точніше - прохання. Будь ласка, сприяйте тим, хто працює офіційно, сплачує податки і тим утримує владу, всю соціалку від садочків до вузів, лікарні і т.і. Якщо БіровК - легальний виробник, то шана йому і вам. Якщо ж ні, то треба зазирнути у закони України, в т.ч. у Кримінальний кодекс, і подумати, як діяти у рамкахм цих норм.

Читайте також