Паллаг, VERBA та військовий оркестр. Мукачівців запрошують на онлайн-концерти (ВІДЕО)

3
2

У Мукачеві в Палаці культури та мистецтв розпочали серію онлайн-концертів у рамках проєкту «Online time».

Про це повідомляють у Мукачівській міській раді. Троє виконавців: Сергій Паллаг, VERBA, Військовий оркестр 128 гірсько-штурмової Закарпатської бригади підготували для глядачів особливу музичну програму.

Пряму трансляцію концертів можна переглянути на сторінці Палацу культури і мистецтв у Youtube, також у соцмережах Facebook та Instagram. Охочих запрошують до перегляду щонеділі о 19:00. Раніше ми розповідали про онлайн-концерт гурту "YеS".



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукачівець

.... в котрій відбувалися п'яні розбірки молоді під час танців (вечорів відпочинку , як називала це дійство тодішня влада). Впевнений , що є потреба провести міський референдум по цьому питанню . В Берегові є приклад в подібній ситуаціії. Там влада поступила мудро . Задіяла будівлю по повній , звичайно і за рахунок матдопомоги Угорщини. Але ж бюджет Мукачівсткої ОТГ дозволяє нам , мешканцям , зробити таке своїми коштами . Мукачево має мати престижність , за рахунок, навчальних закладів преміум-класу . Впевнений , що до древнього міста приїзджатимуть не тільки з нашого краю , а й з інших областей і регіонів. А так маємо ситуацію, коли приміщення використовуватимуться не в повній мірі . Хоча , вважаю , що такі групи могли б тренуватися в менших по об'ємах приміщеннях . Ті ж школи мистецтв. А вже виступи чи концерти для показів "своїх здобутків" чи "фінішні звіти" проводити в залах тих же Торгівельної академії , міського театру , будинка школяра , церков різних конфесій ....

М
Мукачівець

В будівлі колишньо торгівельної академії (тепер чомусь будинок культури) потрібно зробити навчальний заклад типу ВУЗу .... теж з ухилом на економічно -фінансово-юридичні спеціальності . Те , що історично притаманно нашому краю (спекуляція , типу "купи-продай") з подальшим приховуванням і несплатою обов'язкових платежів до бюджету.... Та , звичайно, подальшим юридичним супроводом , в таких ситуаціях. Тобто те , що природньо для нас всіх БЕЗ ВИНЯТКУ !!! Така ментальність , нічого не вдієш. А наразі маємо декількох суб'єктів , які "отримали" (не зрозуміло , за які досягнення ? ) у використання величезну будівлю . Щоб в майбутньому, колись дати "концертик" на годинку ... для обмеженої , "скучающей и ностальгирующей" публіці . Вважаю , що мала би бути історична СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Був ВУЗ - то хай би розлянули питання про перепрофілювання його . А то вийшло , що окупаційна влада СРСР надумала перепрофілювати тодішню "альма-матер" Подкарпатської Русі в "дом офицеров"

Читайте також