Паличка Пало Санто: благовоніе з Перу

17
0

Створити комфортну атмосферу, зняти психологічну напругу і насолодитися приємним ароматом можна за допомогою пахощів.

Паличка Пало Санто: благовоніе з Перу

Створені спеціально для медитацій та ритуальних дій, пахощі стали невід'ємною частиною життя сучасної людини, яка потребує заспокоєння. І паличка пало санто з Перу по праву вважається одним з найбільш популярних пахощів з ідеальними ароматичними якостями та здатністю позитивно впливати на стан людини.

Що являє собою паличка Пало Санто

Виготовлені з деревини священного дерева Пало Санто, що росте в диких лісах Амазонії, ароматичні палички начебто створені самою природою для насолоди та витонченого задоволення. Адже навіть невелика кількість приємного диму розслабить після напруженого дня, зніме втому та вдихне нові сили.

Особливістю паличок є різноманітність їх за розмірами, структурою та властивостями ароматичного диму. Навіть виготовлені з одного і того ж дерева, такі пахощі суттєво різняться. В результаті палички Пало Санто можуть більш тривалий час розкурюватися і тліти, дають дещо відмінний по запаху дим при курінні.

Вплив паличок Пало Санто на людину

За своєю дією перуанський пахощ відноситься до розслаблюючого і умиротворюючого. Використовують палички Пало Санто у наступних випадках:

  • під час тренувань з йоги та східних практик;у невеликих студіях та великих залах під час проведення медитацій;
  • в домашніх умовах, коли потрібно усунути психологічну напругу, стрес і відновити душевну рівновагу.

Паличка Пало Санто проста у використанні, проте для отримання очікуваного ефекту рекомендується дотримуватися деяких рекомендацій щодо розкурювання пахощів та тривалості його застосування.

Послідовність дій під час розкурювання паличок Пало Санто

Вибираючи цей пахощі, звертайте увагу на товщину палички та її структуру. Більш щільні палички складніше розкурюються, але дають більш насичений та ароматний дим, відмінно підходять для застосування у приміщеннях значної площі. Тонкі палички швидше згоряють, але їх аромат відрізняється особливою вишуканістю і підійде для новачків, що тільки долучаються до тонкого східного мистецтва насолоди пахощами.

Паличка перед початком використання береться за тонкий край однією рукою, а другий розпалюється сірниками або запальничкою. За 10-20 секунд кінчик палички спалахне, після чого потрібно її загасити. Тліючою тріскою в повітрі окреслюється коло, овал, складна фігура біля людини або предмета, що залишає ароматний "хвіст".

У міру згасання палички або зниження інтенсивності виділення аромату виконується ще пара аналогічних рухів рукою. Тепер можна насолоджуватися унікальним ароматом, відчувши заспокійливу і розслаблюючу дію пахощів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також