Пам`ять загиблих рок-музикантів вшанували концертом у Падіюні

8
0

Акцію підтримав ужгородський осередок Єдиного Центру

      У суботу, 13 квітня, у Падіюні відбувся благодійний концерт `Рок-Легенди` присвячений пам`яті рок-музикантів (А. Башлачов, Я. Дягілєва, Є. Лєтов, В. Цой, А. Хвостенко, В. Висоцький). Організаторами виступила Закарпатська обласна молодіжна організація `Арт-клуб `Різні люди`. Під час концерту глядачі насолоджувались відомими піснями рок-музикантів, композиторів та поетів. Крім закарпатських гуртів, до заходу долучились і гості з Києва - відомий гурт `Моноліт` та бард з Києва – Тарас. А перед концертом на присутні мали нагоду ознайомитись з фотороботами членів арт-клубу `Різні люди` та біографіями музикантів, яким присвячувався концерт.

     Метою даного заходу були спогади про тих, хто так багато зробив у свій час і подяка `зіркам, які ніколи не згаснуть`, пісні яких ми ніколи не забудемо, пісні яких є актуальними в любий час..., а також привернення уваги до справи якою займається благодійний фонд `Серце до серця`, адже кошти, зібрані під час концерту будуть спрямовані на благодійність. Нині фонд збирає кошти, щоб закупити медичне обладнання для дітей з вадами зору. В рамках цієї, вже четвертої акції, яка відбудеться з 4 по 10 травня 2009 року, проходить набір волонтерів.

     Особливу подяку Закарпатська обласна молодіжна організація `Арт-клуб `Різні люди` висловлює Управлінню у справах молоді та спорту Закарпатської ОДА та небайдужому до дітей з вадами зору спонсору – депутату Закарпатської обласної ради, голові Ужгородської міської організації Єдиний Центр Трикуру Віктору Федоровичу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також