Пам’ятник Голокосту в Ужгороді облили червоною фарбою (ФОТОФАКТ)

10
15

Минулими вихідними невідомі вчинили акт вандалізму в самісінькому центрі Ужгорода.

Під стінами Закарпатської обласної філармонії, яка колись була єврейською синагогою, невідомі розлили червону фарбу та залишили сотні листівок з написом «Пам’ятай хто вбивав твій народ».

Акцію влаштували у ніч з суботи на неділю, саме в День пам’яті жертв Голодомору в Україні. Особи, які розповсюдили інформацію про акт вандалізму та взяли на себе відповідальність за нього, зазначили, що це є акт помсти та нагадування того, хто саме вбивав українців, мовляв, більшість НКВД-истів були євреями, які свідомо винищували укранський народ голодом. 

У прес-службі поліції зазначили, одразу після публікації, було написано звернення на ім'я начальника,  після чого факт було внесено у журнал єдиного обліку. На місце відправили слідчо-оперативну групу, яка почала збір доказів з метою кваліфікації злочину.

Нагадаємо, пам'ятний знак жертвам Голокосту в Ужгороді поряд з обласною філармонією відкрили на початку жовтня цього року, і це перший пам'ятник жертва Голокосту на Закарпатті. 

Коментарі

TA
to Albus

На жаль ні. Це наші...

A
Albus

А, це оті мавпи, що з ніредьгазького зоопарку вибігли?

БУ
Банзай Украина

Вчера в воскресенье поспорил с соседкой такой крепкой старушкой и спорным вопросом было кто естьктоу, типа ты Украинец как плюнула тварь значит ты не кто, спросил я где ее дети на что мне было сказано дети мои граждане израиля, у внука ее двойное гражданство когда был призыв там, он здесь сидел, когда здесь было жарко он сидел тама. Живу я в Днепре. То что сделали эти парни не камуфле конечно, но после того как израиль за одно с рашей не признали голодомор то честно было бы не признавать и холокост, а мы признали, ну и что что весь мир признал, ведь они не признали смерти моих соотечественников Украинцев. Глядя на Днепр понимаеш что от Украины останется только флаг одного жолтого цвета. Печялька.

З
Закарпатец

http://expert.ru/2012/04/18/vozhdi-goloda/?56789 Голодомор

З
Закарпатец

СЛАВА БАНДЕРІВСЬКОЇ УКРАЇНІ - ВОНА ВІДКРИЛА ЛЮДЯМ ОЧІ - ЯКІСЬ ПОКИДЬКИ ЖИВУТЬ НА ЗАКАРПАТТІ. ДОБРОЇ УКРАЇНИ НЕМАЄ - УКРАЇНИ ЯК ДЕРЖАВИ НЕМАЄ - НЕМАЄ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЧЕСНОТИ - ІСУС ПЛАЧЕ КРИВАВИМИ СЛЬОЗАМИ . БУДЬТЕ ПРОКЛЯТІ ТІ ХТО ПРИВІВ НАШ СОНЯЧНИЙ КРАЙ ДО ТАКОГО СТАНУ

П
Петро

Ці що на фото це біомаса! Одного з них впізнав... в житті.. як таких світ носить. Голокост - пройшло багато років, тобто один народ винищували то добре, а інший то погано... мда тупе у нас бидло) В поліцію уже подзвонив, розповів звідки він де живе і де його шукати, хай займаються. Хоча знаєте щось поліції пофіг.

В
Василь

О,інфо-воїн ОПГ"Селюки у владі" виповз з окупованого кабінету в держструктурі! У мене для тебе старості,"12-й": це саме ви,рагулі-диверсанти,розграбували Україну,побудовану нами,городянами-державниками. Це ви,рагулі-сепари,створили умови і стали причиною розвалу України. Тому ви і повинні покаятися перед Україною і за ГороДомор(виморок городян) і за знищену промисловість і за розстріл мирних демонстрантів в центрі Києва,що стало ПРИЧИНОЮ "відходу" Криму і війни на Донбасі. Рогаті окупанти повинні каятися і виплачувати компенсації народу України туй і зараз щоб врятувати хоч кого-небудь з зумілих вижити за часів рагульського Кравчукско-Порошенківського терору.

1
12

Якщо росіяни привласнюють собі все хороше з СРСР як головний правлячий народ, то справедливо взяти відповідальність і за все те зло, яке Москва принесла іншим народам.

1
12

Сумувати за невинними жертвами Голодомору, принижуючи таких самих невинних жертв Холокосту - відвертий ідіотизм і провокація. Хтось переводить стрілки, більшість енкаведистів були в першу благонадьожні "русские", а вже потім євреї, грузини, чукчі та інші буряти. Недарма ж Сталін піднімав тост "за русский народ".

И
издалека

а вы закарпатцы каким боком к голодомору?

RV
Rusyn Valerij

Уроди!На жаль,після майДауна,українські нацюки(деяки,дідухи,куцини) ,вирвалися зі стійла.Бидло рулить.

З
Закарпатец

В течение всех 26 лет в результате антинародной социальной политики Украина ежегодно сокращалась без войны на 550-650 тысяч человек, что перекрывает показатели т.н. «голодомора» 1932-1933 годов многократно и сопоставимо с показателями Великой Отечественной войны.

Z
zoltan

Nacik! Akik europainak tarjak magukat... de legalabbis oda torekednek!

В
Василь

Вічна пам'ять 15-ти мільйонам городянам,невинно убієнним терористичним Кравчукско-Порошенківськiм рагульським режимом з 1991-го по 2016-й рокi. Спіть спокійно,друзі: Україна за вас помститься рогатим створінням,окупувавшим наші міста!

В
В2НВ

Сволоти у нашому суспільстві ще вистачає. Чому ? Та тому, що ніхто ні за що не відповідає !!! Всі хочуть права, качати, але про обовязки чомусь не згадують

Читайте також