Пам'ятник Шандору Петефі в Ужгороді пошкодив переселенець із Дніпропетровська

6
6

Зі слів правопорушника, злочин він скоїв з корисливих мотивів. Саблю хотів продати, а зароблене таким чинов витратити на власні потреби.

Злочинцем виявився 64-річний мешканець Дніпропетровської області, який тимчасово проживає в обласному центрі. Зі слів пенсіонера, що злочин скоїв з корисливих мотивів з метою подальшого збагачення.

Нагадаємо, що інформація про пошкодження пам’ятника угорському поету Шандору Петефі надійшла до Ужгородського міськвідділу міліції 19 серпня 2015 року близько 18-ї години.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що невідома особа пошкодила шаблю на памятнику угорському поету-революціонеру 19 століття -- Шандору Петефі. Монумент виготовлений у повний зріст з бронзи, а шабля розташована на поясі памятника з лівого боку, інформує Ужгородський МВ УМВС.

Вжитими заходами працівників карного розшуку міськвідділу міліції встановлено, що правопорушення скоїв 64-річний пенсіонер мешканець Дніпропетровської області. На даний час зловмисник тимчасово проживає в обласному центрі.

Коментарі

В
Василь

З тоу шабльов дуже би ся не збагатив, а памятник зруйнований.

Z
Zoltan

Бидолаха, дайте му покий, у нього хоч причина была, вун же не националист, лем упити хотив похар паленки :)

Г
Гарант

Добрі же не наші люди туто вчинили,бо перед мадярами було ганьба.З Дніпропетровська --їм мож.

ЧП
чому подія

не внесена до єдиного реєстру?

Р
Р

Депортувати старого пердуна в зону ато, нехай там виблядок шаблі збирає

Н
Няньо

Ці націоналісти уже суди прийшли пам'ятники валити? Якщо так далі піде, то будемо руйнувати все, що має хоть якесь відношення до бандер, бо не наша історія.

Читайте також