Пам'ятний знак "Небесної сотні" у Мукачеві встановлять згідно проекту архітектора Андялошій (ПРОЕКТ)

18
49

Про це повідомили спеціалісти відділу архітектури Мукачівського міськвиконкому на засіданні Громадської ради.

Як відомо, пам'ятний знак "Небесної сотні" буде встановлено на Площі Героїв Майдану, у мікрорайоні Росвигово.

Автором проекту пам'ятного знаку виступив Заслужений архітектор України, закарпатець Олександр Андялошій.

Нагадуємо, що монументальну композицію буде встановлено за кошти передані з аукціону, де продадуться картини відомих закарпатських художників. 

Мукачево.net

Коментарі

М
маркіян

СОВОК якийсь, чого воно таке здорове цеж не для леніна

Л
лара

не время памятников столько проблем в городе а память небеснои сотни увековечена в названии улицы мукачева

З
Закарпатец

ПРЕДЛАГАЮ ПРОЕКТ БЕСПЛАТНО! НА ФОНЕ МАКЕТА ОБОСРАННОГО МАЙДАНА - СТЕЛЛА В ВИДЕ БАНДЕРОВСКОГО ТРИЗУБА И ВЕЧНЫЙ ОГОНЬ ИЗ ПОКРЫШЕК. ДЕШЕВО И СЕРДИТО

М
мукач

Совети зробили кладбище в центрі ,ці роблять в росвигові, ті залищили танк, ці тоже поставлять якусь херню,

Z
Zoltan

Рановато памятники строить. Даже 50 процентов правды не знаем а том, что произошло на самом деле в те ужасные дни. Надо, чтоб время ушло, чтоб нейтральные историки раставили все и всё на свои места.

А
Арсен

Підтримаву . Спершу ситуацію покращити, вшиткой ся валить, а туйки назад лем мітингами та памятниками.Європи від нас в тому плані відстають, бідолаги

ОБ
Олег, Берегово

Оросвейгу: на Майдані були сотні закарпатців, чимало були поранені, чи точно ніхто не загинув - не факт. Принаймні, один закарпатець (але мешканець Києва) помер від поранень нещодавно. Для нормальних людей війна за країну не може бути "ненашою війною", якщо вона точиться не конкретно в твоєму місті. Це все одне, якби сибіряки чи уральці в 1940-х казали, що війна з німцями - не їхня війна, бо їх же ж не бомблять. Або шотландці б казали, що бомбування Лондону - то не їхня війна... Втім, я залишаюсь при думці, що будування помпезних пам"ятників не на часі. Тим паче в місті, яке дуже пасивно проявило себе під час Революції.

ОБ
ой брате...

:0)

Х
ххх

темнося уже

ДА
для адміна

чому не видно ІР?

О
оросшвайн

нєнаш це памятнік ,нє наш ... нєпанятний какойти...

О
Оросвейг

Шо до тої сотні має Закарпаття ? Людей шкода, но то не наша война. Та і памятник якийись непонятний. Якісь стелли... Фуйня якась.

ПР
під русина косиш

мацкалю?

Х
ххх

типирь вичур та вижу шо ти сам себе і маеш

ДХ
для ХХХ

судячи з твого ніку,ти сам себе маєш ...

Х
ххх

себе маеш у виду

:
:)

такі подеколи забавні тролі-клоуни тут трапляються . :)

АП
аладар пісатєль а нє чітатєль

кошти не бюджетні ,а з благодійного аукціону. Но тим не меньше ,ніхто не заборонить пісатєлю аладару організувати свій аукціон для збору коштів для ремонту доріг.Я підримаю такий почин.

ДД
Для Для "Для читача" 19:38 39

кось до американців перейшов з наших?

П
послідньому

гуглиш довго професор

А
аладар

я проти цієї ідеї. настільки обалденно живемо що можемо позволити з бюджету такі кошти кілбтовати ? ліпше об'їзну дорогу капітально відремонтуйте або люки закрийте за ці кошти!

ДД
Для Для "Для читача" 19:38

як з Вами важко ... Нахер така армія ,коли солдати й офіцери без бою переходять на бік окупанта. А така армія у нас тому така,що мудили з вашого племені не розуміли,чи мали прямий наказ з московії,не проводити патріотичне виховання молоді . Пам"ятаймо своїх героїв ! Кожен Українець має знати на пам"ять імена всіх загиблих на Майдані. Все інше -ворожа пропаганда ,ворожих пропагандонів.

П
послідньому

ай іщи а людина от кого проізошла?

ДД
Для До читача 18:29

Питання не в тому "уткі гроші", а як і куди вони витрачаються.

П
послідньому

розкажи свою історію яким перше писав дале яка у тя кров тече якого ти віроісповіданія-раз се напиши професор

Д"
Для "Для читача" 19:38

Краще годувати СВОЮ армію, ніж будувати пам'ятники, і, тим більше, годувати чужу.

СТ
сам ти послідній

навчіться формулювати Вашу думку,чи претензію ... Можу Вам, при дяці, розповісти історію створення неба і земли,та подальше розповсюдження люди...

П
послідньому

на счет монголо татарів добре пишеш-лем учи май древню історію-а іщи май ліпше знай свою верховинсько-галичанську

П
Помню,горжусь

колоради,спочатку вивчіть історію України Русі,а за тім своє невіглавство на осуд громади виносіть. Татаромонгольське іго нікуди не зникло,назву змінило на росіяньське іго. Де ви бачили монголоїдів в Україні ? Не було окрім московітів-дикунів іншого іга.Казки то все.Були варвари ,вони й залишились ,азіяти -московіти.Тьмутаракань...

ИК
и как это

В организации волонтеров-медиков Майдана считают, что власти Украины намеренно скрывают настоящее число погибших в ходе массовых акций протеста в Киеве. Согласно официальным данным Минздрава Украины, за период с ноября 2013 года по февраль 2014 года на Майдане погибли 104 человека, причем большинство из них — в результате вооруженного противостояния 18-20 февраля (впоследствии их окрестили «небесной сотней» — ИФ). Волонтеры-медики утверждают, что количество погибших в ходе противостояния на площади Независимости в Киеве, а также в связанных с ним событиях достигает 780 человек. «Насколько нам известно, 780 человек погибли», — сообщила волонтер-медик Анастасия Полищук журналистам в четверг в Киеве. Она подчеркнула, что более половины погибших прошло через руки волонтеров-медиков, и в озвученных цифрах они не сомневаются. По словам Полищук, эти данные включают порядка 20 погибших сотрудников милиции, «Беркута» и других спецподразделений, а также «Небесную сотню».

ИК
и как это

Волонтеры-медики утверждают, что количество погибших в ходе противостояния на площади Независимости в Киеве, а также в связанных с ним событиях достигает 780 человек. «Насколько нам известно, 780 человек погибли», — сообщила волонтер-медик Анастасия Полищук журналистам в четверг в Киеве. Она подчеркнула, что более половины погибших прошло через руки волонтеров-медиков, и в озвученных цифрах они не сомневаются. По словам Полищук, эти данные включают порядка 20 погибших сотрудников милиции, «Беркута» и других спецподразделений, а также «Небесную сотню».

В
Володимиру

или смотри как лучше два титаника уже в черном море

В
Володимиру

тож самое чемодан вокзал-эуропа

М
мукачівець

Нахер з вариша майданутих з пам`ятниками. Про людей думайте, а не про пам`ятники

В
Володимир

"хорошо сдесь на Закарпатье, только месніе мешают" Коротко. Чемодан, вокзал-росія

ДЧ
Для читача ча-ча

а ты каких кровей будешь!!! твоя орда с автоматами по украине бегает и я те скажу что зомби в натуре они и даже говорил-сними маску-личико покажи так они сказали что нам не велено хан-батый так дал команду

ГБ
горжусь быть русским

А почему это мы - "орда"? Забыли, как Киев захватили монголо-татары и 200 лет потом города фактически не существовало? Так кто Орда? А В РОССИИ 80% НАСЕЛЕНИЯ - РУССКИЕ! УКРАИНЦЕВ НА УКРАИНЕ И ТО МЕНЬШЕ, НО ОНА ПОЧЕМУ-ТО СЧИТАЕТСЯ МОНОЭТНИЧЕСКИМ ГОСУДАРСТВОМ.

М
мишка

Ну ничего, екскаватором будет что сносить, только вот деньги жаль, лучше бы пошли на ремонт дорог, ну а если это деньги с аукциона, то могли бы их на образование или медецину отдать...

ДЧ
Для читача

Якби вчасно й повному обсязі проводилось виховання українців в дусі патріотизму ,на повазі до своїх героїв ,на повазі героїчного минулого своїх попередників ,то Крим був би й досі Українським і по містам України не бігалиб недоумки з прапором фашистсько-окупантської московської орди. Краще будувати свої пам"тники ,чим годувати чужу армію.

МХ
мені хреново

Мне похер этот памятник.Кому. Бомжам за 50 гривен которые стали героями Украины.Все жопу рвут перед каким -то сектором.Та этих козлов еще 1,5 месяца назад в Закарпатье не было ни 1- а сегодня они командуют мэрами городов.Что -нет силы,тогда идите нахер.

О
О!

тепер знаю на що будуть підприємці скидуватись добровільно примусово! ану розкажіть, відступні одного заступника мера не 135тисяч обішлося бюджету?

1
12345

Збагрили одного-"мэтра"-скульптора.інший намалювувся.На що схожий цей проект? Мені кажан на дереві.

М
ммм

відремонтуйте краще дороги

ДЧ
До читача

Пудойми свої мозги, ви бляді і в Київ не їздили , лиш пиздіті. Уткі гроші братися будуть, конечно такі підераси не дадуть копійки , як і влада. Гроші зберуть добрі люди, слава Богу їх переважна більшість.

1
1234

дуристика. нафіга такое робити

Я
я

О, теперь я знаю, что будем сносить!

ОБ
Олег, Берегово

Погоджуюсь із попередніми коментаторами - зараз не час будувати дорогі пам"ятники, тим більше в місцях, які до того не мають відношення. Мукачево відмітилось неаби-якою пасивністю під час Революції, і зараз хоче реабілітуватись совдепівського типу спорудами? Ще ганебніша ситуація в Берегово, де "каплицю Небесної сотні" взагалі взялися будувати ті, хто до Революції має хіба що зворотнє відношення: Берегівських учасників подій на Майдані обурило "майданне" пристосуванство чиновників і Ко http://zakarpattya.net.ua/News/122454-Berehivskykh-uchasnykiv-podii-na-Maidani-oburylo-maidanne-prystosuvanstvo-chynovnykiv-i-Ko

Ч
Читач

+100 Так то ж треба створити видимість бурхливої діяльності - перерізати чергову червону стрічку, попасти в газету чи на ТБ!Невже на пам'ятники кошти є (навіть спонсорські), а на ремонт доріг, наприклад, немає? Скільки оголошень в пресі, Інтернеті,на телебаченні про те, що важкохворі потребують коштів!Небесна сотня загинула за краще життя в нашому суспільстві, а не для чергових пам'ятників.І, мабуть, найкращим пам'ятником була б реальна допомога реальним людям, а не черговий піар.

Я
я

я власне за те щоб спочатку стабілізували ситуацію в країні, а потім виділяти гроші на покищо непотрібні памятники...

Читайте також