Папа Римський подарував Путіну медаль "Ангел миру" (ФОТО)

8
24

Франциск також закликав президента РФ Володимира Путіна до "щирих великих зусиль у питанні вирішення конфлікту в Україні".

Закрита зустріч тривала 50 хвилин, після неї відбувся обмін подарунками, йдеться у повідомленні Ватикану.

Зокрема, Папа Римський подарував Володимиру Путіну медальйон з янголом-миротворцем і закликав до солідарності з світом у побудові миру.

Потрібні "щирі і великі зусилля, щоб досягти миру, важливо відновити атмосферу діалогу і всі сторони мають виконувати взяті на себе в рамках мінських угод зобов’язання", цитують у прес-службі Ватикану Папу Франциска.

Коментарі

Т
толя

Если в Украине всьо так плохо - ЧЕГО ВОЙНОЙ ПОЛЕЗЛИ БОЛЕЗНЫЕ . Лучше быть задним двором ЕВРОПЫ , чем с вами . Готовтесь отвечать за сбитый БОИНГ , СЛЕДСТИЕ ЗАКАНЧИВАЕТСЯ .

П
последнему

А ты раскинь мозгами . И оставь евреев в покое .

ДО
до останего

каким образом???????? иудеи смогут возродить Киевскую Русь? нх им это надо? думай что пишешь.

ДМ
до московита

Русь-Україна відродиться як би маасква не противилась. А з нами відродиться Європа.

ДМ
до московита

Ти ненавидиш цю країну по одній причині бо вона ментально вже втікає від твого УРСР. Якраз тепер народжується істинна Україна наступниця Київської Русі.

Т
толя

Сколько лет прошло как подох гитлер , за которого было 85% немцев и который угробил большую часть этих гебельсиков . У вас сколько % за царя батюшку , 85 % . Досих пор немцы платят , и вы будете платить .

З
Закарпатец

Интересно дурачок это как ты заставишь Россию платить какой то штраф за Крым и за все остальное, ну например за то что вообще русские существуют? Меньше слушай бандеровской пропаганды. Ты все еще не понял? Вы в ЖОПЕ, попались по полной.

Т
толя

Молодец что признал Монголию , ты настоящий потомок ЧИНГИСХАНА . Штраф за окупацию КРЫМА , который ты будеш платить кацап эти % покроет с лихвой .

Т
толя

... ваша родина США или КАНАДА ... А твоя Монголия или Китай московит .

ДЙ
до йовшка

Тоді й станцюємо гопак і випємо горілки. Крим як некрути повернеться до Неньки як і Кубань.

ДЙ
до йовшка

Топлят за путіна тільки критини. І тут немає різниці звідки хто і як приїхав. Якщо якиїсь Маасквіч ненавидить Україну то йому не обовязково любити путіна. путін зробив більше для розриву з московщиною ніж будь який доморощетий так званий євроінтегратор. Подивіться скільки людей підтримують вступ до ЄС та НАТО? А тепер кладучи руку на серце, признаймося кому треба дякувати? Людина яку колеги по ремеслу називали "сіра моль" перетворилася для ватників в царя рівного Богу(самий вєжлівий с людей). Путін зробив пів справи, коли розвалить рашку, чого судя по розвитку ситуації можна чекати вже скоро.

Й
Йовжі

Короче, чиї прдеки після войни приїхали з України, ті топлять за українське Закарпаття, чиї з Росії чи просто русифіковані совки, ті топлять за Путіна, ще можуть топити за русинів, бо Россия, Русь і русини слова похожі, можна файно замаскуватися під тоту тему. Треба розуміти, шо коли був Союз, та руські були тіпа главні, а стала Україна, їм уже не так комфортно, хоче ся вернути всьо назад. Місним по великому рахунку пох, за кого топити, ко править, тот і главний, так було за мадяр, за чехів, за руських, так тепер за українців.

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица!

ДЧ
до чевоглаве

читай историю, мудило галицайское!!!! до 1946 года, начиная с 1046-это было ВЕНГЕРСКОЕ КОРОЛЕВСТВО!!!!!! МОЖЕШЬ У КОМПА ХЕР СВОЙ НА ПЯТАКИ ПОРЕЗАТЬ, НО ЭТО БЫЛА ВЕНГРИЯ!!!!

ДО
до останего

а мени ся видить,шо це тя занесло десь из -за перевала до Закарпатья...вас туй бандерлогив чути за километр. Питання туй у другому. Коли папа подаруе таку нагороду вальцману?

Ч
чевоглаве

Маасквіч який притворяється закарпатцем, пора тобі змиритися з проукраїнським Закарпаттям. Як би ти не бився в конвульсіях над клавіатурою - нічого не зміниш. Хто тобі дав право розмірковувати про майбутнє цього краю ти як приїхав з московщини так в ню і поїдеш, а не будеш туй басні, про замки шо над Латорицьов строїли краяни, розписувати. Від того маразму що ти тут лишаєш, ватників може й побільшає, але ватник на то і ватник. Іди краще знайди собі будинок профспілок щоб Ми тебе принесли в жертву богу Перуну.

Т
толя

А был ли МИШКА ... А посольства громить , ума много не надо . Надо гебельсикам как то отмечать день россии . Вот что вы запоете за сбитый вами БОИНГ .

Т
толя

В Ростове - на - Дону ночью при молчаливом согласии и в присутсвии полицейских погромили " НЕИЗВЕСТНЫЕ " Генкольсунство Украины . Сотрудники посольства не постадали . Варвары есть варвары . К большому сожалению синдром " РАСПЯТОГО МАЛЬЧИКА " превратился в опасный вирус .

I
Ivan

pered tum jak pusatu komentari - yvazhno prochutajte vsjy stattjy, a ne lushe nazvy, i podymajte. Dymatu vzagali korusno, osobluvo zaraz, kolu perexodumo do zhuttja po-evropejsjku (cinu, zakonu, pravula gru, cinnosti, porjadku). Dymajete chomy evropejci zhuvytj krashe za nas??? Tomy, sho vonu dymajytj...

К
кубрат

Ого який озабочений Закарпатец. Мааскввіч ти а не Закарпатець.

Р
русский

Великий Путин - Сука и СЛАБАК! Где честь? Где офицерская порода? Своих солдат хоронит, как собак, Боится гнева русского народа. Как шизофреник держится за трон, Ехидна в маске доброго мессии. А в Украине тысячи ворон Клюют тела мальчишек из России. Мы умираем у себя в стране, За жен, за матерей, детей и внуков, А ваши дети служат Сатане! Их, как собак, хоронит эта Сука! Но время всё расставит по местам Героям честь, а слабакам забвение И лишь российским павшим пацанам Ни чести нет, ни места погребения.

Р
русский

я русский только у меня глаз узкий мацква мая столица там ишак пает как птица

Ч
Читач

Кау же это напоминает 3 часть фильма "Кресный отец". Думвю, вы понимаете о чем я :D

У
Українець

ПАПА РИМСЬКИЙ ЩО ЗДУРІВ???????

Читайте також