Парагвай - Японія: перша серія пенальті на ЧС-2010 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

3
0

Збірна Парагваю вийшла в 1 / 4 фіналу чемпіонату світу з футболу в ПАР, отримавши перемогу над Японією. Основний час матчу, що відбувся в Преторії, закінчився з рахунком 0:0. У додаткові 30 хвилин командам також не вдалося забити жодного гола. Долю матчу вирішила серія пенальті, яка закінчилася з рахунком 5:3.

По ходу гри шанси відзначитися мали гравці обох команд, проте більше можливостей забити було у збірної Парагваю. Перший небезпечний момент виник біля японських воріт на 21-й хвилині, проте голкіпер Ейдзі Кавасіма виручив команду. На цей удар відповів півзахисник збірної Японії Мацуї, пробивши в поперечину. У другому таймі небезпечні моменти виникали менше, ніж у першому. У додатковий час і у японців, і у парагвайців було кілька голевих моментів, але реалізувати їх гравці не змогли.

Вихід серії пенальті вирішив один промах. За рахунку 3:02 на користь Парагваю в серії пенальті японський захисник Коман пробив у поперечину, в той час як бив за ним парагваєць був точний. Останній удар японців реалізував Хонда, а Оскар Кардосо забив переможний для південноамериканської команди гол.

Тепер збірна Парагваю зіграє в 1 / 4 фіналу з переможцем пари Іспанія - Португалія. Цей матч відбудеться пізніше 29 червня.

На даний момент визначилися всі пари чвертьфіналістів, крім однієї. В інших матчах зустрінуться Уругвай - Гана, Німеччина - Аргентина і Нідерланди - Бразилія. Матчі 1 / 4 фіналу пройдуть 2 і 3 липня.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також