Паркан потрібен: Водолази Ділового продовжують штурмувати українсько-румунський кордон (ФОТО)

16
8

Цього разу прикордонники Мукачівського загону зловили 17-річного хлопця, який переходив річку Тиса, на Рахівщині.

Як розповідає прес-служба прикордонників, патрулюючи прикордонну зону, близько 03:00 години ночі наряд побачив 17-річного юнака на береговій відмілині Тиси.

Зловмисник спробував втекти, тому прикордонники здійснили попереджувальні постріли у повітря. Через деякий час, за 20 метрів від кордону, юнака одягненого у гідрокостюм було затримано.

Його було доставлено до прикордонного підрозділу та складено адмінпротокол за ч.1 ст.204-1 КУпАП.

"Варто зазначити, що наразі температура води у річках залишається низькою, а рівень води у Тисі все ще досить високий, до того ж течія - бурхлива та стрімка. Нехтуючи здоров’ям та життям людей, організатори тютюнової контрабанди продовжують наражати їх на серйозну небезпеку заради власної наживи", - повідомляють прикордонники.

Нагадаємо, ділянка села Ділове, що на Рахівщині є однією з найактивніших за контрабандною діяльністю. Саме тут прикордонники намагаються встановити подвійний паркан, адже село та румунську сторону розділяє лише річка.

Цікаво, що самі ж мешканці виступили проти його встановлення, хоча, за інформацією прикордонників, серед протестуючих були особи помічені у протиправній діяльності.


Коментарі

В
Ваня

Куда діватися? Перестати себе жаліти, іти туда де є робота, або створювати свою. Чому є такі люди, що чекають докі кось їм задницю буде лизати? Да, може ся такоє стати, но розраховувати на се....

Д
Дід

Діловські іхтіандри скоро стануть кротами і почнуть рити підземні тунелі під Тисою,бо погранці берег перекриють дротом.Між іншим,румунешти мають право валити контрабасистів на ураження без попередження і дебільних команд "Стій!БУДУ СТРІЛЯТИ!"

F
Fszi

Та най-най вже залізе в ту воду(вТису)..але не випускати із води його-най там сидить!Усе

П
Порошенко

Голосуйте за нашого головнокомандувача і життя він вам покращить.....

Г
Гейропа

Бочкораш правду пише.Де йти робити людям жебо прокормити сімї.Ітак у нас люди не жиють а виживають , заробляють як можуть.Бо тоті додікі увіділи шо люди мають якусь копійку ризикуючи своїм життям тай рішили поставити забор жебо йщи додавити людей останнього.А коли митник пропустить пару машин з контрабандов та то нормально , но коли люди несуть тоті цигаритлі оби купити їсти то вун злодій

Б
бочкораш

а шо ви хочете од людей , роботи нема , заводи пороскрадали , куда діватися? піранів і 200+200 пострілів треба у киів знаете самі куда ..кіби бола пристойна зарплата не думаю ош так би рісковали ..

П
Правдоруб

Як у радянські часи - ВІДКРИВАТИ по порушникам кордону ВОГОНЬ НА УРАЖЕННЯ!!! Після перших "200" порушення припиняться.

R
Rodrigo

Пираний в Тису запустите и водолазам будет 3.14здец!

Читайте також