Парочка з подвійним громадянством намагалися дати закарпатським прикордонникам 400 гривень хабара (ФОТО)

6
6

Вчора прикордонниками Мукачівського загону у пункті пропуску «Лужанка» було зафіксовано та припинено спробу дачі хабара.

Двоє осіб, прямуючи на виїзд з України для перевірки документів надали паспорти громадян Угорщини,  в кожному з яких знаходились грошові кошти у розмірі 200 гривень.  В такий спосіб вказані особи – чоловік та жінка,  намагались вирішити питання про безперешкодне перетинання кордону, оскільки, виявилось що вони, насправді,  є громадянами України. Зокрема у чоловіка було виявлено паспорт громадянина України, а жінка в ході проведення перевірки сама зізналась, що є громадянкою України. 

З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», про  даний факт було повідомлено Берегівський відділ  ГУНП у Закарпатській області.

Керівництво Мукачівського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень, пише прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Коментарі

I
Istvan

Наверно у них закончился 90-дневный срок пребывания в Украине, и так хотели избежать админштраф.

5
555

льуди що ви даете мелочи для них то уже негрощи вони таки мелочи уже нехочуть брати.

Ф
фийом

а чого все лужанка чого на ужгород не идуть имати там беруть нагло у всих наочах.

Д
Добрый

Ну как дали, так и попали! Чёто ржу. Детский сад - штаны на лямках!

Ф
фвцв

туй діло не в тому. Они просто попали під "отработку". Треба було зловити людину на дачі хабара вот і все. Скаладуть адмін протокол заплатять штраф і допобачення. А СБУ поставить собі галочку шо вони спіймали на дачі хабаря. Ну будьте адекватними людьми, який таможний відмовиться від 400 грн? да неодин. Вот і робіть висновки

О
Олег

То тупі люди ,нащо дають хабар?За подвійне громадянство не карають.А зараз їх по повній зєбуть за намагання підкупити посадову особу

Читайте також