Партія регіонів вдалася до прямого підкупу закарпатців?

7
14

У неділю, 24 жовтня голова Рахівської РДА, а водночас і кандидат у депутати Закарпатської обласної ради від Партії регіонів Андріюк Д.Д. провів низку зустрічей з жителями селища Ясіня, на яких роздавав комп’ютерну техніку.

Про це повідомив порталу «Мукачево.нет» депутат Закарпатської обласної ради від БЮТ Микола Кокіш-Мельник.

«Під час зустрічі з жителями Лазещини пан Анріюк заявив, що дарую на цілу долину 8 комп’ютерів. І вручив один сільській раді Лазещини відразу», – заявляє депутат.

За його словами, на запитання від жителів, звідки ці комп’ютери і від кого, Андріюк Д.Д. відповів: «Від майбутнього інвестора».

Коментарі

В
виборець

Йшли би ви пани шос для людей робити , а ни грязьов обливаєте один одного.Та маєтки збиваєте дітем, онукам та щей правнукам, а простий нарід копіки лічит та складає аби мав за шо хліб купити.

В
виборець

Йшли би ви пани шос для людей робити , а ни грязьов обливаєте один одного.Та маєтки збиваєте дітем, онукам та щей правнукам, а простий нарід копіки лічит та складає аби мав за шо хліб купити.

_
_______

І собі не забуває трошки земельки прихватити

О
Олійничка

Кокіш-Мельник дійсно помогає людям,від яких ви землі забираєте!!!

П
Пр

Диви як си влютив, що не буде депутатом

ДП
для пр.

Для педіків: якщо депутатам обл.ради 6 днів то таких як вни скоро буде набагато більше .

П
пр

Депутатом обласної ради Кокішу залишилося бути 6 днів

7
77

Де кримінальний кодекс??? Пряма покупка виборців!!!

Я
я

моей теще дали 200грн на двоих с тестем,чтоб они проголосовали за ЕЦ --на моих глазах!!! вычисляют где живут пенсионеры и вперед

Б
богданинец

А шо ти кокошу дав своїм виборцям? Хоть пачку папера туалетного дав? лиш знаєш оббріхувати людей.У богданські долині як ти види ти плюютси.

)
)

"Яценюківці" эт вообще беспредельщики ,весь город обрисовали в радугу козлы...... Вот же делать нех.. и-за этого я за них НЕ ПРОГОЛОСУЮ!!!

Р
Рахівчанин

Повністю згідний з Маскалюком, обличчям теперішньої влади є те, що вона не бере собі в карман подарки від інвесторів, а віддає їх постим людям. не так як Балога питав у Скорзонели аби у нас в районі був Буковель.

М
Мукачівець

Що поганого зробили? Брали в населення паспорти? НОвини дивитись. В одному з міст, не буду називати, одна з партій, не буду називати. Роздавала консерви і просила паспорт. Коли прийшли правоохоронці, ті почали віднекуватись, мовляв це реклама консервного заводу а паспорти для того, щоб бути певними, що люди місцеві. А подивіться що Яценюківці натворили - все місто помалювали зеленим кольором, та що там місто, всю країну розмалювали. Взагалі статья - хуліганство, псування майна.

М
Маскалюк

Ось воно - справжнє обличчя теперішньої влади

Читайте також