Партія «Відродження» розвозить по школах Воловеччини горілку та вино до Дня вчителя (ФОТО)

10
15

Про це Mukachevo.net інформують місцеві жителі та працівники шкіл, куди вже встигли завітати кандидати у депутати до місцевих рад району.

З самого ранку четверга, 1 жовтня, розповідають очевидці, представники партії «Відродження» 2-а джипами – Mitsubishi Pajero Sport на українській реєстрації та Toyota Land Cruiser 200 на чеській реєстрації –  по школах смт. Воловець та району розвозять по 2 ящики горілки та ящик вина. Зокрема, був помічений в цьому процесі лідер списку «Відродження» до райради Олег Тидір та кандидат від цієї політичної сили до облради від Воловеччини Юрій Гуледза.

«Відродження» вже встигло «алкогольно привітати» вчителів шкіл у с.Скотарське та Гукливий.

Процес розвезення алкогольних подарунків вчителям до їхнього професійного свята зафіксували на фото (світлина зроблена у четвер, 1 жовтня на мобільний телефон).

Варто зауважити, що партія «Відродження» на Закарпатті йде у владному фарватері. Доказів про неофіційну спрівпрацю Солідарності з проектами «Наш Край» та «Відродження» за останні кілька місяців було наведено чимало.

На Закарпатті куратором партії «Відродження» є екс-регіонал Михайло Ланьо, який засвітився на всю країну як безпосередній учасник стрілянини в Мукачеві 11 липня.

Mukachevo.net

Коментарі

МВ
Мешканець Воловця

Це ще не найстрашніші негативні риси гуледзи... є факти організації ним торгівлі людьми (вивіз молодих дівчат із сіл Воловецького району до борделів Чешської республіки), контрабанди наркотиків в Україну та ін. Такі в нас люди, що готові на виборах продатися за 200 грн.(((

Т
трарара

что учителя просили-то и привезли!Попросили бы книжки для школы-были бы книжки!!!!!!!!

В
воловець

ви настоящі гандони працівники продажного сайту

?
?

У вчителів гарна репутація,пити,пити,і гроші з дітей дурити)!

В
ВАНЯ

чубирко + мертвечук= LOVE

В
варяг

чому не пишете,як директорка школи№10 збирала батьків і агітувала за себе?

И
Идиоты

Удаляйте снова комментарий, но вы реально идиоты. О чем говорит это "фото"? Что оно доказывает? Нахер оно тут нужно? Просто чтобы написать в названии "фото"? С таким же успехом размытое непонятное фото быка или дуба разместите. Идиоты.

Г
Гуклаш

Я так поняв в найближчі 2 дні уроків не буде?

В
ВАНЯ

А ГДЕ ФОТО? ПИСАТЬ ЧТО УГОДНО МОЖНО.

П
Паца

Ще од Москаля най заженуть канабіса і по 2 курвів. Цирк!

П
Поляк

Но чекайте люди а што ви хоіли од злодіїв і бандітув. Перед виборами палинку і гроші повозоть, а пак за них голосуй і не бач їх ще 5 років. Люде, не будьте дурні. Голосуйте за своїй!

:
:)

Фоткали на nokia 3310? :))

У
уйко

Гуледза то Свалявський хлоп, нашо він у верховину поперся, брат му нотаріус ушитку хащу там урізав, і за оті гроші хоче палинков людям очі замастити.

С
Сокіл

Ага, файна фотка. Головне що все видно. І горілку і вино!

П
прохожий

провокація від ЗМІ балог....

Читайте також