Партію регіонів закидали яйцями

10
7

В ночі в селі Видричка Рахівського району був закиданий яйцями біл-борд ПР та їхніх кандидатів. А вже ранком працівниками Богданського лісництва біл-борд було замінено.

Про це повідомив порталу «Мукачево.нет» депутат Закарпатської обласної ради Микола Кокіш-Мельник.

За його словами, на біл-борді були розміщені фотографії кандидатів від Партії регіонів в різні ради: «Також між кандидатами є фотографії тих, які політично фарбуються. Навіть такі, які за останні чотири роки поміняли вже чотири партії. В народі за таких  жартують «донецькі гуцули».

За твердженням депутата, село Видричка Рахівського району завжди починаючи з 1991р. голосує за демократичні сили та кандидатів.

Коментарі

:
:)

5+

П
пр

На кокошові плакати яєць шкода, даже плюнути в його сторону лінь

П
пр

мешканеь села видричка :іди зніми свої плакати із плоту навпроти пошти у Рахові, бо цілий день висять: це не є порушення? Чого не пишеш про це?

В
впыук

Балоган опять лохов РАЗВЁЛ, УКРАЛИ 15 МИЛИАРДОВ ДОЛЛАРОВ ,А ХЕРНЮ СТРОЯТ ! ЛУЧШЕ БОЛЬНИЧКУ ИЛИ СВОИ ДОМИКИ ПОД ДЕД САД ОТДАЛИБ !!!

МС
меш с.Видричка

Сьогодні закидали яйцями а скоро гранатами!!!

Д
де

він уже не має про що писати пише про яйця

П
Пр

Що за новина? Ти ще напиши як твої плакати топчут ногами .А у Видричці голова з партії регіонів і був ним від давно. Так що не тринди. Там як за тебе чуют та недобре їм си робит. А чого с не ішов у депутати від Богдана, Видрички? Бо там добре тебе знают. Може яйцями і ти закидав плакат, дивуюся з порталу Мукачево нет - таку фігню публікувати....

Читайте також