Партизан не витримав натиску Шахтаря (ФОТО)

8
0

У стартовому матчі групового турніру Ліги чемпіонів обіграв сербський "Партизан" з рахунком 1:0.Блискуче виконаний Даріо Срною штрафний удар приніс "Шахтарю" першу перемогу в Лізі чемпіонов-2010/2011. "Партизан" довго не хотів здаватися, але українцям все ж таки вдалося добитися бажаного результату.

Перший небезпечний момент біля воріт Стойковича виник лише на 23-й хвилині, коли воротар відбив удар здалеку Вілліана. А ось вже через чотири хвилини Луїс Адріано повинен був забивати, але його удар з п'яти метрів прийшовся у воротаря, а Гай не зміг добити м'яч у ворота.

У першому таймі небезпечних моментів більше не було, а на початку другої половини зустрічі "Шахтар" знову пішов в атаку. Однак м'яч вперто не йшов у ворота "Партизана" - спочатку Жадсон запоров відмінний момент для взяття воріт, а потім Стойкович витягнув м'яч з-під поперечини після удару Луїса Адріано.

На 70-й хвилині серби мало не забили гол - добре, що Кучер підстрахував Пятова. А вже через хвилину настала розв'язка в матчі. Даріо Срна філігранним ударом зі штрафного перекинув "стінку", запустивши м'яч у кут воріт Стойковича. 1:0.

Серби спробували зрівняти рахунок, але впевнено відіграв заключні хвилини зустрічі Пятов. На 90-й хвилині Гай міг збільшити рахунок, але м'яч після його удару влучив у штангу.

Тим не менш, "гірники" були раді й мінімальній перемозі на старті Ліги чемпіонів.

В іншому матчі цієї групи "Арсенал" розбомбив "Брагу" - 6:0.

Ліга чемпіонів. Група H. 1-й тур.

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Партизан" (Белград, Сербія) - 1:0

Голи: Срна, 71

"Шахтар": Пятов, Срна, Кучер, Ракицький, Рац, Хюбшман, Гай, Дуглас Коста, Жадсон (Тейшейра, 59), Вілліан, Луїс Адріано (Віценець, 83)

"Партизан": Стойкович, Мільковіч, Крстаїч (Станкович, 90 2), Савіч, Лазевські, Томіч, Медо, С.Іліч, Сміляніч (Петрович, 75), Ілієв (Бойя, 59), Клео

Попередження: Срна - Бойя, Петрович

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також