Париж і Лондон почекає: Степан Гіга переніс європейский тур через травму ноги

43
0

Відомий Відомий закарпатський співак та композитор Степан Гіга 31 січня мав розпочати у Парижі великий європейський тур з концертами "Золоті хіти".

Попри те, що на відомого співака чекали шанувальники у Парижі, Лондоні, Братиславі, Брно і Празі, концертний тур довелося відкласти.

"Нам прикро повідомляти, але ми вимушені перенести концерти Степана Гіги в Європі. У Степана Петровича відбулась операція, пов’язана з травмою ноги. Зараз артисту необхідний час на відновлення. Усі квитки залишаються дійсними! Дякуємо за розуміння!", - повідомили у BIGSHOW Agency.

Вже відомо, що концерти у Празі та Брно, які мали відбутися 4 і 5 лютого перенесено на 17 та 18 травня.


Зазначимо, що нині 63-річний співак Степан Гіга, родом із Закарпаття (с. Білки), переживає нову хвилю популярності: йому присвячують виступи стендапери, молодь заслуховує в ТікТоці, а квитки на концерти розлітаються миттєво. Найбільш відомі його хіти - «Яворина», «Цей сон» та «Золото Карпат».

Текст «Яворини» авторства Степана Галябарди — це реквієм пам?яті відомого виконавця Назарія Яремчука. Гіга створив музику та виконав пісню у 1995 році. Зараз композиція є його візитівкою. Відео має 21 мільйон переглядів на Ютубі.

Нагадаємо, на початку січня волонтери розігрували диски Степана Гіги з автографом за донат для ЗСУ.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також