Пасажири на станції Сколе заблокували потяг Мукачево-Львів

34
6

Вчора, 14 жовтня рух потягу "Мукачево-Львів" був заблокований через вимогу збільшити кількість вагонів потягу.

Люди незадоволені, електропотяг "Львів-Мукачево" складається лише з 4 вагонів, а пасажирів дуже багато, серед яких і туристи. Відтак місць у потягу просто не вистачає.

За інформацією SKOLE-TODAY рух потягу перекрили люди, яким просто не вистачило місць у потягу.

Нагадаємо, це вже не перший випадок 2018 року коли люди блокують рух цього потягу. Раніше Mukachevo.net розповідало, люди більш як на годину блокували рух електрички Львів – Мукачево. Пасажири протестували проти жахливого стану вагонів, а також через відсутність місць. Інцидент стався цієї п’ятниці, 27 квітня на станції Скнилів ввечері.

Після цього керівництво Укрзалізниці пообіцяло збільшити кількість вагонів, але як бачимо ситуація не змінилась.

Цього разу Укрзалізниця після протесту видала додатковий електропоїзд «Лавчоне-Львів», який прибув до станці «Сколе» приблизно біля 22:00.


Коментарі

ЩМ
Ще мало

і сього не буде.

N
ncecslrf

До Мікулаша ,який ти розумний !Їздять Львівяни в Польщу не перживай ,так як тут в Мадярщину і в Чехію .А студенти на учобу ,мало кому куди нада ,отпускний перід був білетів не можна було дістати ,тай добиралися ,хто як до Львова з пересадками .Питання нахрена така держава ,яка не дбає про своїх людей,лиш думають де побільше вкрасти .ви правильно замітили відкрили тунель ,зачим ,шоб побільше вивезти з України ліс ,вже незнаю шо ше можна вивезти ,вже все покрадено !

Х
Ханига

Де обіцяний Інтерсіті Львів-Ужгород? Де додаткові пасажирські поїзди на Закарпаття? Де додаткові приміські поїзди на Закарпаття? Бескидський тунель помпезно відкрили, а результат нульовий! Або "недоробили" або використовують виключно для "товарняків" щоб вивозити з України сировину. Нема слів, одні матюки в голові...

B
betonus

Без протесту, страйку, перекриття доріг не вирішується ні одне питання, а до редакції: ви хоч перечитуєте, що пишете- Лавчоне, станці?

М
Мікулаш

Треба взагалі цей поїзд відмінити. Нехай їздять в Польщу.

ДР
До редакції

Лавчоне то де?

Читайте також