Пащенко: Кадрова політика Ледиди невиправдано звужена

17
0

25 червня Олександр Ледида «святкує» перший серйозний рубіж – 100 днів на посаді голови Закарпатської ОДА. Портал «Мукачево.нет» звернувся до експертів, аби ті дали оцінку роботі губернатора.

Віктор Пащенко, директор Закарпатського інституту політичних досліджень:

– Про економічну сферу – не той період, коли можна робити висновки. Наприклад, мені імпонує одне з перших розпоряджень позалученню інвестицій, зокрема грантів, проектів – це та ідеологія, з якою йшов Ледида. Реалізується, наприклад, розпорядження про проведення навчань, щоб керівників місцевого рівня ознайомити з методами пошуків інвестиційних ресурсів. Воно вже було проведено – управлінням економіки, управлінням зовішньо-економічних звязків. Результат запланований на  грудень.

О.Ледида, як оголошував, співпрацює з різними політичними силами. Наприклад, він не впливав на призначення Андрія Сербайла, ПР не заважало цьому призначенню. Навіть з Ратушняком він прагне співрацювати. Немає ідеологічних, кадрових війн. Проте, результати цього ми побачимо пізніше.

Я не відніс би до однозначного позитиву кадрову політику, вона, як на мене, невиправдано звужена. Призначення Ледиди було в контексті інших призначень – обласних, районних.  Кадровий потенціал – нижче середнього. Знову ж, результат побачемо потім.

Імідж губернатора не змінився. Як на мене, більше плюсів, ніж мінусів. О.Ледида старається бути публічним – не відмовчується, не уникає відповідальності, не вмиває руки на скільки може.

Біографічна довідка: Олександр Ледида

Читайте також:

Олександр Ледида: мовчання — золото

Як губернатор Ледида розгнівав Януковича (ВІДЕО)

Чат-інтерв'ю з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою

Кому дістанеться крісло губернатора Закарпаття?

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також