Пащенко: Лунченка призначили губернатором з розрахунком, що ним можна маніпулювати

3
3

Керіник Закарпатського інституту політичних досліджень прокоментував призначення нового голови Закарпатської ОДА.

"Однозначно, зупинилися на креатурі Яценюка. Тобто Лунченко фактично єдиний такий більш-менш представник групи Яценюка в БЮТ, який має загальноукраїнський статус. Ну грубо кажучи мова могла йти між Сербайлом, Лунченком та Пацканом. Але оскільки УДАР відмовився від участі у  цьому уряді, і відповідно у розподілі посад, то зупинилися на Лунченку. Звичайно, це не найкращий апаратний вибір. Тому йому в підсилення додали Сербайла. Більше того, думаю, там є своя внутрішня боротьба, бо Сербайло – більш приближений до Томенка, а Лунченко – людина Яценюка", - зауважив політолог.

"Думаю, тут відразу зіграло роль кілька таких апаратних інтриг. Лунченка однозначно лобіював Бровді. Там є фінансові та олігархічні зв’язки. І я думаю, що фактором призначення Лунченка був розрахунок: він молодий та недосвідчений, і ним  можна маніпулювати. Тобто ним можна крутити, як хто хоче. Це однозначно так думали і Яценюк, який його протегував, і Бровді, й інші. Тому з приводу цього прзначення я би сказав, що Лунченко є швидше жертвою, ніж знаходиться у виграші. Про це свідчить його поведінка у перші дні, коли він фактично скомпрометував  себе, бо не знав як адекватно поводитися. Це така емоційність, спроба зробити з себе серйозного хлопчика, щось таке", - додав Віктор Пащенко.

Коментарі

НМ
Не мукачево

Пащенко за бабки завжди брехав, бреше і буде брехати: Удар відмовився від посад?!!! А це що?http://ipress.ua/news/nayblyzhchym_chasom_turchynov_pryznachat_troh_gubernatoriv_za_kvotoyu_udaru_54555.html

О
Орест

Такі коментарі балогівця Пащенка тільки роблять Лунченка сильнішим. Побільше таких тупих коментарів і з Лунченка буде боєць.

ММ
Можна маніпулювати, так як і Пащенком :)

...............

Читайте також