Пащенко: Шаранича призначили за принципом «ворог мого ворога - мій друг»

4
2

Експерт вбачає у такому кадровому рішенні черговий крок до побудови авторитарної вертикалі під президентські вибори.

- Призначення Шаранича слід розглядати загалом, у контексті. Вчора 5 канал повідомив, що Тимошенко повернулася в Україну і заявила, що вона всю відповідальність бере на себе. Але хто вона така? Хто її на це уповноважував? Тим не менше через це проглядається тенденція, що вона хоче потягнути на себе ті ж обов’язки, як і Янукович, Путін чи Лукашенко, тобто стати таким собі авторитарним пострадянським правителем. Відповідно і кадри розставляються з прицілом на вибори. Це добре видно по Закарпатській області. Тут ставляться кадри,я ким можна управляти. То й же Лунченко, котрий підшукує на посади голів РДА людей, які так чи інакше близькі до нього: або з Хуста, або з Батьківщини. Тут слід також наголосити на утворенні певного комплексу – «Аби не був зв’язаний з Барвою та Балогою». По суті це є страх і усвідомлення того, що Балога в області - впливова фігура і він ламатиме всі їх сценарії. Призначення Шаранича – саме з цієї опери. Він не з Хуста, і не з Батьківщини, але має свою історію напружених стосунків з Балогою через ті мукачівські вибори. І от саме тут вступає принцип «Ворог мого ворога мій друг». Думаю, саме так можна трактувати призначення Шаранича. Це видно і по настроях в Інтернеті, які поширюють пропогорєловські та прорятушянковські люди, - зауважив у коментарі Мукачево.net політолог Віктор Пащенко.

Нагадаємо, що 20 березня Сергія Шаранича призначили в.о. начальника головного управління МВС у Закарпатській області.

Коментарі

П
Правда

Почитайте правду за смерть родини Пригар, відкрийте очі люди! http://anons.uz.ua/news/criminal/16361-stali-vdom-sensacyn-podrobic-dtp-za-uchastyu-nagrnogo-dokument.html

Л
Люстратор

Турдай в порівнянні з цим хлопом просто ягня, яке крім Хуста нич не виділо і не обирало, но майже бомж проти цього міліцейського олігарха і типир кажіть що є правда на світі, що в Україні була революція з великими жертвами. Черговий кидок народу як і в 2005 році.

Читайте також