Пащенко: Вирок суду - це делегітимізація існуючої влади

18
2

Політолог переконаний, що події сьогоднішнього дня викличуть стануть предметом міжнародних обговорень. Про це Віктор Пащенко зазначив у коментарі Мукачево.net.

"По – перше це прецедент, який викличе міжнародне обговорення.  Такого в Україні ще не було, щоб після виборів суд постановляв про позбавлення повноважень депутата, ігноруючи волю виборців. Це делегітимізація існуючої влади в Україні, коли суд нахрапом і без слухань виносить такі рішення.

Будь-який судовий процес має бути повноцінним зі слуханнями, обвинуваченням, адвокатами і т.д.  Такій владі довіри нема.

По-друге – це політичний хід. Удар направлений на депутатів –мажоритарників, які були містком між владою та опозицією, тобто  політичним центром, як Домбровський, так і Балога. Мета такого кроку – залякати Україну, активістів різних рівні,  інших мажоритарників, аби вони голосували з більшістю.

Це демонстрація абсолютного свавілля у правосудді. Таке рішення суду демонструє ігнорування закону та свавілля влади у цілом" - ззначив пан Пащенко.  

Коментарі

ДП
До Пащенка

Вироку суду - це підтвердження всесильності діючої влади)) Вони таки добилися того, чого хотіли... Скажи про це комусь у 2004-му... Як усе помінялося з тих пір!

ВШ
в шоке

это пипец что творится. Влада хочет сделать дыктатуру и два равенства людей:бедные и богатые. И к чему это приезвидет.Людей пугают, везде реорганизация, своих набирают, проверки делают, наизжают.......Бля слов просто нет (((((( Обидно за наших и за Украину

Читайте також