Пащенко: ЄЦ в нинішніх умовах виступає реальною противагою ПР

9
7

Експерт зауважив, що на результати довиборів у Закарпатську облраду впливатимуть особливості краю.

«Особливістю Закарпаття є те,  що тут протистояння між владою і опозицією йде не в традиційному руслі.  Головну опозиційну нішу в області на місцевих виборах займає Єдиний Центр. Тому глобальне протистояння у закарпатських округах буде між ПР і ЄЦ. Хоча в конкретних округах можуть бути  й інші конфігурації», – зауважив Віктор Пащенко.

«Головну конкуренцію регіоналам складуть кандидати, яких буде підтримувати Єдиний Центр, хоча вони не обов’язково мають бути представниками цієї політичної сили. Інших сил я поки не бачу, оскільки традиційні загальноукраїнські опозиційні партії потужних організацій на рівні області не мають, а Єдиний Центр в таких умовах виступає реальною противагою Партії Регіонів» – зазначив політолог.

Коментарі

Г
Громадянин

ЄЦ і опозиція поняття несумсні. Як одні брехуни, так і інші.Це єдине їх сходство.

Г
Гарастею

Пащенко алкоголік пропив свою совість уже давно. ще будучи студентом.

Г
Гарастей

Та ніякого протистояння немає, є гроші Балоги та інші кандидати, Пащенко теж долю отримав за хороший коментар Балозі, вже би людині стадо було так себе низько впускати говорячи цю нісемітницю!

П
пощенку

Ти ще друже тверезий чи вже остограмився у Сукачеві біля художньоі школи?

В
Виборець

До мукачівця. Читаю Ваш коментар і думаю, що Пащенятку у Вас треба вчитися, ви набагато чіткіше описали ситуацію!

М
мукачівець

Для чого подавати дурні коментарі Віктора Пащенка? Політичні протистояння на Закарпатті? Не пишіть дурниці. Є протистояння між певними амбіціями тих чи інших впливових людей: в даному випадку між О. Ледидою і В. Балогою. Сьогодні за О. Ледидою стоїть центральна влада, яку він представляє в області. А хто стоїть за Балогою? Опозиція? Чи є вона реальною в області? Прості закарпатці? Навряд. Адже навіть зараз В. Балога вже недовіряє, навіть, власному оточенню, а тільки представникам своєї сімї: сину і дружині.

Е
Експерт

Партії ЄЦ не існує! Є клан Балиги двоє представників які ідуть висуванцями цієї сили не є її членами! Балога підімнув під себе опозицію!

Читайте також