Патрульна поліція vs Спецконтроль: конфлікт навколо посту "Нижні Ворота" наберає обертів (ВІДЕО)

15
8

Взаємозвинувачення сторін у корупції та сприянні переміщення контрабанди на Закарпатті розпочалися з часу, коли патрульні поліцейські Закарпаття змінили співробітників ДПС-ДАІ на посту "Нижні Ворота", а активісти взялись слідкувати за роботою патрульних на посту.

За інформацією активістів "Спеціального контролю", до їхньої редакції все частіше стали звертатися водії мікроавтобусів,які здійснюють міжнародні перевезення з Італії і не тільки на територію України, через побори митників на кордоні та на автошляхах.

Перевізники підозрюють, що митники можуть перебувати у "долі" і з патрульними поліцейськими, які несуть службу на посту "Нижні Ворота". Водіїв бентежить той факт, що патрульні зупиняють кожен мікроавтобус і переписують собі у блокнот персональні дані, номерні знаки, прізвище та ім'я водія, навіть якщо ті не порушують ПДР.

"В такий спосіб, кажуть водії, патрульна поліція спільно з митницею і кришує переміщення контрабанди територією області", - пишуть активісти.

У свою чергу, Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева вважає за наклеп таку інформацію активістів, і спростовує будь-які факти незаконної співпраці з митниками чи прикордонниками.

"Задля володіння інформацією щодо авто та пасажиропотоку на посту патрульні можуть вести інформаційні замітки. Таким чином є можливість виявити в’їзд чи виїзд злочинців, або радикально налаштованих осіб, які можуть бути причетними до розхитування спокійної ситуації в області, або знаходяться у розшуку. Ці записи не мають жодного відношення до будь яких хабарницьких дій чи корисливих мотивів з боку патрульних", - інформують патрульні на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook.

Що ж все-таки відбувається, та як працює поліція на посту "Нижні Ворота" - дивіться у відеосюжетах. 

Mukachevo.net

Коментарі

НП
нафіга писати

Є комп, є сканери. Сканувати права і всі дані на місці і доступні для любого поліцая. Якщо пишуть - значить якась дурня знову затіяна.

А
Андрус

нісенітниця

5
555

ДА ЦИ ИЩЕ ХУЖИ КОРУПЦИОНЕРИ ЧИМ СТАРИ И ПЛЬУС ДЕРЖАВНИ ГРОЩИ ЗАБЕРАЮТЬ ШАРАШКИНА КАНТОРА ТУЙ НИКОЛИ НЕБУДЕ ПОРЯДКА.

7
7322

До уз90. А вони і тепер бабки вибивають. Тільки ДАЇ настільки тупі що платять замість того щоб закрити.

7
7322

Коли на посту НВ працювало старе ДАІ спецконтроль не дуже цікавився фактами корупції,хоча цього там ніхто і не приховував. А ось пост передали поліції-і пішов матеріал.Схоже на те що нові поліцаї не дають відкат...

М
Міліцішта

Нич ся не поіняло в міліціі на дорогах, всі гроші і побори на трасахх контролє Мішо Бойчук румин із Тячева, Вікей родич Ледиди і Бокоч з Берчою Сашком!! Майдан даремо продивав кров а мусора жирувуть

У
уз90

..........спецконтроль - дебілоїди. Їх би зазвідати, як они з старих ДАІ бабки вибивали

1
12334

А ще би треба перевіряти ті машини із соляркою які заїжать на Закарпатья повних ходом і без всяких документів

Читайте також