Патрульні двічі за ніч штрафували п'яну за кермом ужгородку (ФОТО)

12
9

Учора, близько 23:00 патрульні зупинили авто за порушення правил дорожнього руху та при спілкуванні з водієм помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці розповідають, жінка, при свідках, відмовилася проходити тест на стан сп’яніння, тому патрульні склали на неї протокол за ч.1 статті 130 та винесли постанову за ч.6 статті 121 КУпАП.

Та це жінку-водія не зупинило – вона й надалі їздила містом і вдруге патрульні зупинили її близько опівночі. Ужгородка повторно відмовилася проходити тест на стан сп’яніння. Так, упродовж 2-х годин вона двічі сіла за кермо напідпитку.

У підсумку полісмени склали на водія адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння, відсутність освітлення номерного знаку та за керування без відповідних документів.

Дивіться також: Нічна стрілянина в Ужгороді: В лікарні опинився 27-річний чоловік 

Коментарі

П
Песик

Марiйко, тадь оно може й так, низнаву, бо кунцi щим ни глядав.. А шо вто за кониць такий, упувiш? Ци вто даякий предмет схожий на кониць?

М
Мукачевец

И это работала "новая полиция" ! Позорище!

М
Маріка

песику, ти ся запутав ниборе? та ци знаєш ош кулько би ся тот клубочок не вився а кониць все знайдеся..

П
Песик

Марiйко, голубонько, тадь написавим ти щи того разу, тай тулько много, почти книгу мож було випустити, з прикладами, пудтверджуючи вто всьо фактами i ссилками на Закон (як ти ото любиш), айбо ци видиш золота- оно досi на мoдeрацii.. Пак шо робити з тим усiм - нич ни знаву. Запутавимся вже.

МП
Маріка пеикови

песику любий дорогий , ти вже туй шось приказуєш ниборе? а ну ж май ліпше вповіш нам за тоті придмети схожі на нужі тай на балончик з слизогінним газом..та будь добрий..

М
Мигаль

туй у нас на Закарпатьови, жони огинь : як ни кіряють то merSedesи угоняут то у шанцьови запаркууть то щи шось .Кажен божий динь шось проісходить.. скучавуть майжинь..

П
Песик

до здивований Пiтьо, Ну а шо вони ще з нею мали зробити? Забрати машину? Не мають права. Примусово укласти спати? Не мають права. Вибити з неi дурь? Не мають права. Вони склали протокол, забрали документи - перший раз того досить, а от вона далi пiсля цього сiла i поiхала... От такi тепер баби яким всьо легко даеться.

П
Пітьо

Як такоє може бути? А кіби она 2 ДТП зробила за 1 ніч ??? Бездарі

З
здивований

тобто, після першого разу вони дозволили їй сісти за кермо??? серйозно???

Читайте також