Патрульні Мукачева шукають водія Volkswagen, який зніс електроопору (ФОТО)

15
18

Повідомлення про аварію патрульні отримали сьогодні, близько 05:00 години ранку по вулиці Герцена.

Як розповіли Mukachevo.net в Управлінні патрульної поліції Закарпаття, прибувши на місце події, екіпаж виявив пошкоджений автомобіль Volkswagen, який знаходився на узбіччі.

Внаслідок автопригоди було пошкоджено електроопору неподалік. Водія на місці пригоди не було.

У підсумку, патрульні склали схему ДТП, зафіксували всі обставини події та передали матеріали справи до відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП.

"Просимо всіх, кому відома будь-яка інформація з приводу даної події, звертатися на спецлінію 102, або пишіть нам", - розповідають патрульні.


Коментарі

М
Мітя

Першому. А уяви собі ситуацію, не дай Боже вмісто стовпа твоя зона чи дитина. Мудак може й п'яний, хватає документи і тікає. Хто буде відповідати? Коли заганяв вобще лівий чувак, а оформлена машина на якогось іностранця. Тебе такий розклад влаштує? П'яна мразь вбила твою рідну людину, а ти даже не будеш знати хто. Тут не розпалюють ворожнечі, просто має бути порядок. Хай їздять собі бляхи, але як мінімум треба учот за ким в Україні закріплена машина.

Ц
Центровський

До 1 .Так водій на блясі травмувався ,хіба що у голову

1
1

Складається враження, що декого в дитинстві лякали ЄВРОбляхами . І як результат в деяких осіб є фобія , чи то комплекси , може і страх перед тими "бляхами з євро" . Для чого розпалювати ненавість один до одного ? Поливати брудом , вдумайтеся, за те що номера не такі і реєстрація авто не така.... Так може будемо палити на вогні в центрі міста всі євро-авто разом з водіями?!! Це вам треба?!!! Хоч один з вас припустив , що водій травмувався і не має змоги забрати авто.? А якби було авто на укр реєстраціі то теоретично просто б відкрутили номера і так само зникли, навіть фото з новими селфіками не зробивши на пам'ять...)

П
Полиция

Просим все опоры (не друтові) какие могли стать случайным свидетелем, данного вопиющего случая, обратится к ближайшему патрулю, путем упасть им на капот.

ДМ
До мукучівця

Чуєш ти мукачівська швабро.. Коли тебе Лучани раком клали та так не писконівісь

Ш
Шоні

То не євробляхари снесли опору то я снис свойом головов.

П
Правда

Що і треба було доказати, кончені євробляхери нароблять біди і на педало ,главноє утікнути, на корча похрен, і нико ненайде ниякої відповідальності!

М
мукачівець

вонючі кончені хріняші лучани горондяни й прочі гукани..вам віз опасно в руки дати,не то шо машину

ДР
дo Резонанс))

Ходить слух, же пiсля ДТП, дротового зв'язку вони були позбавленi. Пак ко го знае шо би най боло.

Р
Резонанс))

Я знаю хто був свідком цієі подіі.... ...... це дивом вцілілі сусідні електроопори))) іх опитали як свідків.) Але згодом поліція не офіційно заявила що вони (електроопори) є зацікавлені особи і знаходяться в дротових зв'язках з потерпілим і не можуть брати участь у розшуку та розслідуванні цього злочину ... )))

Т
Троцкій

Хе. Добре що цей мудило в стовба чпокнув. А не когось вбив на дорозі і втік.

ДХ
дo Холмс

Кого? Машину? Так вони вродi шукають свiдкiв подii (а ще лiпше - фото-, вiдео з реестраторiв).

Х
Холмс

А по номеру кузова проблематично розшукати, якщо нема номерних знаків, взяти дані з таможні?

В
вася

тут вам і євробляха

Б
Букі

Він щи не сів у тюрьму?

М
Мітя

Бляха?! Бо якщо так, то це лиш до останніх подій буде підтвердженням, що нафіг гнати з дороги тих бляхерів. Чуть що кидають машину і утікають.

ДD
До Dozir

Ти До...........об... Не радуйся. Моя машина з мойки тепер виїхала. Хочеш увідіти та пой у центр та побзирай за одно і у очі повіш... Нараз радуєтеся і х.......ю пишете...

D
Dozir

То махлинець секьюрити

Читайте також